Hyundai i10: Elektronische stuurbekrachtiging
(EPS)
systeem waarschuwingslamp
(indien van toepassing) - Waarschuwing en indicatorlampen - Instrumentenpaneel - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Elektronische stuurbekrachtiging (EPS) systeem waarschuwingslamp (indien van toepassing)

Hyundai i10 / Hyundai i10 - Instructieboekje / Kenmerken van uw voertuig / Instrumentenpaneel / Waarschuwing en indicatorlampen / Elektronische stuurbekrachtiging (EPS) systeem waarschuwingslamp (indien van toepassing)

Deze lampje gaat aan wanneer het contact naar de AAN positie wordt gedraaid en het zal uitgaan wanneer de motor aanslaat.

De lamp gaat ook aan indien de EPS een storing heeft. Indien het aangaat tijdens het rijden, raden we aan om het systeem te laten geïnspecteerd door een erkende HYUNDAI verdeler.

KEY OUT indicator (indien van toepassing)

Als de START-/STOPKNOP van de motor in de ACC-stand of AAN-stand, zal het systeem, als het deur wordt geopend, controleren of de intelligente sleutel aanwezig is. Als de intelligente sleutel zich niet in de wagen bevindt, de indicator knippert, en als alle deuren gesloten zijn, zal de beltoon gedurende 5 seconden hoorbaar zijn. De indicator zal uitschakelen als de wagen beweegt. Houdt de intelligente sleutel in de wagen.

Sleutel waarschuwingsignaal (indien van toepassing)

Als de deur van de bestuurder wordt geopend terwijl de sleutel in het contact wordt gelaten (ACC of LOCK positie), zal het waarschuwingsignaal klinken. Dit is om te voorkomen dat de sleutels in het voertuig achterblijven. Het signaal blijft hoorbaar tot de sleutel wordt verwijderd of de deur van de bestuurder wordt gesloten.

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. SETUP
  Aandrijving Comfort / Sport / Sport + Onderstel Comfort / Sport / Sport + Transmissie ...

Hyundai i10. Positie van contactsleutel
LOCK positie Het stuurwiel vergrendelt door middel van het stuurslot om diefstal te voorkomen. De contactsleutel kan alleen verwijderd worden in de LOCK positie. Wanneer de contactsleutel ...

Hyundai i10. Accu bespaarfunctie (indien van toepassing)
Het doel van deze functie is te voorkomen dat de batterij wordt ontladen. Het systeem schakelt automatisch uit het exterieur licht op wanneer de bestuurder de contactsleutel verwijdert en h ...

Modellen: