Hyundai i10: Defect indicator (MIIL)
lampje
(indien van toepassing) - Waarschuwing en indicatorlampen - Instrumentenpaneel - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Defect indicator (MIIL) lampje (indien van toepassing)

Deze waarschuwingslamp is onderdeel van het Motor Controle Systeem.Het motor Controle Systeem controleert o.a.

de emmissie controlesysteem componenten.

Indien deze lamp oplicht tijdens het rijden, geeft het aan dat er een mogelijke storing gedetecteerd is in het emissie controlesysteem.

De lamp zal ook oplichten wanneer het contact naar de AAN positie wordt gedraaid en zal uitgaan in een paar seconden nadat de motor aanslaat. Als het oplicht tijdens het rijden of niet aangaat wanneer het contact naar de AAN positie wordt gedraaid, raden we aan om het systeem te laten nakijken door een erkende HYUNDAI-verdeler.

In het algemeen zal uw auto nog bestuurbaar zijn, maar wij aanbevelen het systeem te worden gecontroleerd door een erkende HYUNDAI verdeler.

OPMERKING
  • Langdurig rijden met de Emission Control System Storing Indicator Lamp (MIIL) aan zal schade veroorzaken aan het emissie controlesysteem waardoor het brandstofverbruik wordt beïnvloed.
  • Indien de Emissie Controle Systeem Storing Indicator Lamp (MIL) brandt, is katalysator schade mogelijk, dit zal leiden tot verlies van motorvermogen. Wij raden aan om het systeem te laten geïnspecteerd door een erkende HYUNDAI verdeler.
Zie ook:

Ford Ka+. Reinigen van buitenzijde auto
Was uw auto regelmatig met koud of lauw water en een pH-neutrale autoshampoo. Gebruik geen sterke huishoudelijke schoonmaakmiddelen of zeep, zoals afwasmiddel of wasmiddel. Deze producte ...

Hyundai i10. Buitenspiegel
Contoleer voor dat u gaat rijden de afstelling van de buitenspiegels. De auto is uitgerust met buitenspiegels voor links gestuurde auto's. De spiegels kunnen door middel van de bedieningsschakel ...

Hyundai i10. Air-bag aanrijding sensoren (indien van toepassing)
WAARSCHUWING Om het risico op het onverwacht opblazen van een airbag te verminderen, en dus ook het risico op letsel of overlijden te verminderen: Sla niet op de locaties waar airbags ...

Modellen: