Hyundai i10: TPMS
(Bandenspanningcontrolesysteem)
indicator (indien
van toepassing) - Waarschuwing en indicatorlampen - Instrumentenpaneel - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: TPMS (Bandenspanningcontrolesysteem) indicator (indien van toepassing)

Hyundai i10 / Hyundai i10 - Instructieboekje / Kenmerken van uw voertuig / Instrumentenpaneel / Waarschuwing en indicatorlampen / TPMS (Bandenspanningcontrolesysteem) indicator (indien van toepassing)

Lage bandenspanning waarschuwingslamp De lampen Lage bandenspanning van de band met lage spanning gaan 3 seconden branden, nadat het contactslot in de stand ON is gedraaid.

De indicator van een lage bandenspanning zal oplichten na het knipperen voor ongeveer 1 seconden als er een probleem is met het Banden Spanningcontrolesysteem.

Als dit gebeurt, raden we aan om het systeem te laten nakijken door een erkende HYUNDAI-verdeler.

Voor informatie, raadpleeg "TPMS" in sectie 6.

WAARSCHUWING - Veilig stoppen
  • Het TPMS kan u niet waarschuwen voor ernstige of onverwachte beschadiging van de banden door externe factoren.

    Als u merkt dat de auto niet meer stabiel is, haal dan uw voet onmiddellijk van het gaspedaal, trap het rempedaal rustig en geleidelijk in en rijd rustig naar een veilige plaats naast de rijweg.

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. Bandenspanningscontrole opnieuw starten
Als de bandenspanningscontrole opnieuw wordt geactiveerd, worden alle waarschuwingsmeldingen gewist en dooft het waarschuwingslampje. De actueel ingestelde bandenspanningen worden al ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Koelvloeistof
Belangrijke veiligheidsaanwijzingen WAARSCHUWING Als antivriesmiddel op hete onderdelen in de motorruimte terecht komt, kan deze ontsteken. Er bestaat gevaar voor brand en lets ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Wegrijblokkering
De wegrijblokkering voorkomt dat de auto zonder passende sleutel kan worden gestart. Inschakelen met sleutel: De sleutel uit het contactslot verwijderen. Inschakelen met K ...

Modellen: