Mercedes-Benz A-Klasse: Registratie van de auto - Bedrijfsveiligheid - Inleiding - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: Registratie van de auto

Het kan voorkomen, dat Mercedes-Benz zijn servicewerkplaatsen de instructie geeft, aan bepaalde auto's technische inspecties uit te voeren. Door de inspectie worden de kwaliteit en de veiligheid van de auto verbeterd.

Alleen wanneer Mercedes-Benz uw registratiegegevens heeft, kan Mercedes-Benz u over de technische controles informeren.

In de volgende gevallen kan het zijn, dat de auto nog niet onder uw naam is geregistreerd: De auto bij voorkeur bij een Mercedes-Benz-servicewerkplaats laten registreren.

Gaarne Mercedes-Benz zo snel mogelijk informeren over een adreswijziging of wisseling van eigenaar. Dit kunt u bijvoorbeeld doen bij een Mercedes-Benz-servicewerkplaats.

Correct gebruik

Als waarschuwingsstickers worden verwijderd, kunt u of kunnen anderen gevaren niet herkennen. Waarschuwingsstickers op hun plaats laten.

Als de auto wordt gebruikt, de volgende informatie in acht nemen:

Aansprakelijkheid voor gebreken

Aanwijzing 

De aanwijzingen in deze gebruikshandleiding over het voorgeschreven gebruik van uw auto en mogelijke voertuigschade in acht nemen. Schades aan uw auto die door verwijtbare schending van deze aanwijzingen ontstaan, worden noch door de aansprakelijkheid voor gebreken van Mercedes-Benz, noch door de garantie op nieuwe of gebruikte auto's gedekt.

QR-codes voor reddingskaart

In de tankdopklep en aan de tegenovergestelde zijde op de B-stijl zijn QR-codes bevestigd. Bij een ongeval kunnen reddingsdiensten m.b.v de QR-codes snel de overeenkomstige reddingskaart voor de auto bepalen. De actuele reddingskaart bevat in compacte vorm de belangrijkste informatie over de auto, bijvoorbeeld de ligging van de elektrische bedrading.

Meer informatie vindt u onder www.mercedes-benz.de/qr-code.

Zie ook:

Peugeot 108. Bandenspanningscontrolesysteem
Dit systeem controleert automatisch de bandenspanning tijdens het rijden. Het systeem bewaakt de spanning van de vier banden zodra de auto begint te rijden. Het systeem vergelijkt de signalen ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Bandenspanningswaarschuwingssysteem opnieuw starten
Het bandenspanningswaarschuwingssysteem opnieuw activeren: nadat de bandenspanning is aangepast na het verwisselen van de wielen of banden nadat ...

KIA Picanto. Terugkeren naar ingestelde rijsnelheid bij een hogere snelheid dan ongeveer 30 km/h
Indien de ingestelde rijsnelheid niet met de knop /CRUISE werd onderbroken en het systeem nog is geactiveerd, wordt de meest recente snelheid automatisch hervat wanneer de hendel omhoog wordt ...

Modellen: