Mercedes-Benz A-Klasse: DYNAMIC SELECT toets (alle auto's behalve Mercedes-AMG auto's) - Rijden en parkeren - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: DYNAMIC SELECT toets (alle auto's behalve Mercedes-AMG auto's)

Mercedes-Benz A-Klasse / Mercedes-Benz A-Klasse - Instructieboekje / Rijden en parkeren / DYNAMIC SELECT toets (alle auto's behalve Mercedes-AMG auto's)

Met de DYNAMIC SELECT toets selecteert u het rijprogramma. Afhankelijk van het geselecteerde rijprogramma worden de volgende voertuigeigenschappen gewijzigd:

Als het contact korter dan 4 uur uitgeschakeld was, blijft het laatst geselecteerde rijprogramma actief als de motor weer wordt gestart. Als het contact langer dan 4 uur uitgeschakeld was, wordt het rijprogramma C actief als de motor weer wordt gestart.

DYNAMIC SELECT toets

De DYNAMIC SELECT toets zo vaak draaien, tot het gewenste rijprogramma is geselecteerd.

  • Op het multifunctioneel display wordt het geselecteerde rijprogramma weergegeven. Na vijf seconden verdwijnt de weergave en verschijnt de statusicoon van het geselecteerde rijprogramma.

    Tevens worden op het display van het multimediasysteem gedurende korte tijd de actuele instellingen van het rijprogramma weergegeven.

    Informatie 

    Het ECO start-stopsysteem is in enkele landen vanwege de beschikbare brandstofkwaliteit af fabriek gedeactiveerd. In dit geval is het ECO start-stopsysteem, onafhankelijk van de weergave op het display van het multimediasysteem, in geen van de rijprogramma's beschikbaar.

    Beschikbare rijprogramma's:

    C Comfort Comfortabel en zuinig rijgedrag
    S Sport Sportief rijgedrag
    I Individual Individuele instelling
    E Economy Bijzonder zuinig rijgedrag

    Meer informatie over de rijprogramma's .

    Met de stuurwielschakelpaddles kunnen de versnellingen ook zelf worden geschakeld. Meer informatie over het handmatig schakelen .

      Zie ook:

      Hyundai i10. Emissie controlesysteem
      Het emissiecontrolestysteem van de auto zorgt ervoor dat de auto voldoet aan de strenste eisen van de overheid. Gedetailleerde garantie-informatie wordt verstrekt in uw Service en Garantieboekje. ...

      Ford Ka+. Passagiersairbag
      De airbag is ontworpen om te worden geactiveerd bij zware frontale of bijna frontale aanrijdingen. De airbag wordt geactiveerd binnen een paar duizendsten van een seconde, waarbij ...

      Mercedes-Benz A-Klasse. Temperatuur instellen
      Airconditioning De temperatuur kan voor de gehele auto worden ingesteld. De ingestelde temperatuur wordt automatisch constant gehouden. De sleutel in het ...

    • Modellen: