Mercedes-Benz A-Klasse: DYNAMIC SELECT-controller (Mercedes-AMG auto's) - Rijden en parkeren - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: DYNAMIC SELECT-controller (Mercedes-AMG auto's)

Mercedes-Benz A-Klasse / Mercedes-Benz A-Klasse - Instructieboekje / Rijden en parkeren / DYNAMIC SELECT-controller (Mercedes-AMG auto's)

Met de DYNAMIC SELECT-controller kan een ander rijprogramma worden gekozen. Afhankelijk van het geselecteerde rijprogramma worden de volgende voertuigeigenschappen gewijzigd:

Als het contact korter dan 4 uur uitgeschakeld was, blijft het laatst geselecteerde rijprogramma actief als de motor weer wordt gestart. Als het contact langer dan 4 uur uitgeschakeld was, wordt het rijprogramma C actief als de motor weer wordt gestart.

DYNAMIC SELECT-controller (Mercedes-AMG auto's)

De DYNAMIC SELECT-controller zo vaak draaien, tot het gewenste rijprogramma is geselecteerd.

  • Op het multifunctioneel display wordt het geselecteerde rijprogramma weergegeven. Na vijf seconden verdwijnt de weergave en verschijnt het symbool van het geselecteerde rijprogramma.

    Het gekozen rijprogramma wordt rood weergegeven op de DYNAMIC SELECT-controller . Beschikbare rijprogramma's:

     

    I Individual Individuele instelling
    C Comfort Comfortabele, zuinige motor- en transmissie-afstemming
    S Sport Sportieve motor- en transmissie-afstemming
    S+ Sport Plus Bijzonder sportieve transmissie-afstemming
    Race Maximale sportiviteit en een circuitwaardige motor- en transmissie-afstemming

    Meer informatie over de rijprogramma's .

    Met de stuurwielschakelpaddles kunnen de versnellingen ook zelf worden geschakeld. Meer informatie over het handmatig schakelen .

      Zie ook:

      KIA Picanto. Uitlaatgassen kunnen gevaarlijk zijn
      WAARSCHUWING UITLAATGASSEN KUNNEN GEVAARLIJK ZIJN!Uitlaatgassen kunnen bijzonder gevaarlijk zijn. Draai onmiddellijk de ruiten open als u op enig moment uitlaatgassen in de auto ruikt. ...

      Mercedes-Benz A-Klasse. Handmatig bedienen of vrijzetten
      Bedienen: Op de parkeerremgreep drukken. Als de elektrische parkeerrem ingeschakeld is, gaat het rode controlelampje in het combi-i ...

      Mercedes-Benz A-Klasse. Verwarming
      Interieurvoorverwarming vertrektijd GEVAAR Als de uitlaat geblokkeerd is of onvoldoende ventilatie mogelijk is, kunnen giftige uitlaatgassen, in het bijzonder koolmonoxide, het voer ...

    • Modellen: