Hyundai i10: ACC (Accessoire) - Stand van de start-/stopknop van de motor - Start/stop-knop van de motor (indien van toepassing) - Het besturen van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: ACC (Accessoire)

ACC (Accessoire)

Met handmatig schakelen Druk op de start-/stopknop van de motor als de knop op de stand OFF staat zonder het koppelingspedaal in te drukken.

Met automatische schakeling Druk op de start-/stopknop van de motor terwijl de knop in de stand OFF staat zonder het rempedaal in te drukken.

Het stuur ontgrendelt (indien uitgerust met antidiefstalsysteem met stuurvergrendeling) en de elektrische accessoires operationeel zijn.

Als de start-stopknop van de motor in de stand ACC staat gedurende meer dan 1 uur, schakelt de motor automatisch uit om ontladen van de batterij te vermijden.

Zie ook:

Toyota Aygo. Belangrijke voorzorgsmaatregelen in verband met uitlaatgassen
Uitlaatgassen bevatten stoffen die schadelijk zijn bij inademing.   WAARSCHUWING Uitlaatgassen bevatten het schadelijke koolmonoxide (CO). Dit is een kleurloos en reukloos gas. Nee ...

Hyundai i10. Vloermat anker(s) (indien van toepassing)
Wanneer u een vloermat gebruikt, moet u ervoor zorgen dat deze wordt bevestigd aan de vloermatankers in uw voertuig. Dit belet de vloermat te verschuiven. WAARSCHUWING U moet u houden a ...

Toyota Aygo. SRS-airbags
De SRS-airbags worden geactiveerd als de auto betrokken raakt bij bepaalde soorten zware aanrijdingen, die zouden kunnen leiden tot ernstig letsel voor de inzittenden. Ze werken samen met de ...

Modellen: