Hyundai i10: ACC (Accessoire) - Stand van de start-/stopknop van de motor - Start/stop-knop van de motor (indien van toepassing) - Het besturen van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: ACC (Accessoire)

ACC (Accessoire)

Met handmatig schakelen Druk op de start-/stopknop van de motor als de knop op de stand OFF staat zonder het koppelingspedaal in te drukken.

Met automatische schakeling Druk op de start-/stopknop van de motor terwijl de knop in de stand OFF staat zonder het rempedaal in te drukken.

Het stuur ontgrendelt (indien uitgerust met antidiefstalsysteem met stuurvergrendeling) en de elektrische accessoires operationeel zijn.

Als de start-stopknop van de motor in de stand ACC staat gedurende meer dan 1 uur, schakelt de motor automatisch uit om ontladen van de batterij te vermijden.

Zie ook:

KIA Picanto. Interieurverlichting
LET OP Laat de interieurverlichting niet te lang branden als de motor niet draait. Hierdoor kan de accu ontladen raken.   WAARSCHUWING Gebruik de interieurverlichting niet w ...

Hyundai i10. Krik en gereedschappen
Het reservewiel, de krik, de krikslinger en de sleutel bevinden zich in de bagageruimte. Door de vloerbekleding van de bagageruimte op te tillen kan de krik en het reservewiel worden uitgeno ...

Citroen C1. Enkele rijadviezen
Houd u altijd aan de verkeersregels en let onder alle omstandigheden goed op. Richt uw aandacht op het verkeer en houd uw handen op het stuurwiel, zodat u snel kunt reageren op onverwachte si ...

Modellen: