Mercedes-Benz A-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen - Geheugenfunctie - Stoelen, stuurwiel en spiegels - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

WAARSCHUWING Wanneer u tijdens het rijden de geheugenfunctie aan bestuurderszijde gebruikt, kunt u door de instelbewegingen de controle over de auto verliezen. Er bestaat gevaar voor ongevallen!

De geheugenfunctie aan bestuurderszijde alleen gebruiken als de auto stilstaat.

WAARSCHUWING Als de geheugenfunctie de stoel instelt, kunnen u en anderen - in het bijzonder kinderen - bekneld raken. Gevaar voor letsel!

Bij het instellen van de geheugenfunctie mag zich geen lichaamsdeel in het bewegingsgebied van de stoel bevinden; dit controleren. Als iemand bekneld raakt, direct de positietoets van de geheugenfunctie loslaten. De instelprocedure wordt gestopt.

WAARSCHUWING Wanneer kinderen de geheugenfunctie activeren, kunnen deze bekneld raken, in het bijzonder wanneer ze zonder toezicht zijn. Er bestaat gevaar voor letsel!

Bij het verlaten van de auto altijd de sleutel meenemen en de auto vergrendelen. Dit geldt ook voor mobiele telefoons, als de functie "Digitale sleutel in de smartphone" via de Mercedes me connect web-app geactiveerd is. Kinderen nooit zonder toezicht in de auto achterlaten.

 

De geheugenfunctie kan te allen tijde worden opgeroepen, bijvoorbeeld ook als de sleutel zich niet in het contactslot bevindt.

Zie ook:

KIA Picanto. Interieurfilter
Filter controleren Het interieurfilter moet worden vervangen volgens het onderhoudsschema. Als er veelvuldig met de auto gereden wordt in druk stadsverkeer of een stoffige omgeving, moet het ...

Toyota Aygo. Soorten baby- en kinderzitjes
Het keurmerk ECE R44 maakt onderscheid tussen 5 groepen babyen kinderzitjes: Groep 0: Minder dan 10 kg (0 - 9 maanden) Groep 0+: Minder dan 13 kg (0 - 2 jaar) Groep I: 9 - 18 kg (9 maanden - 4 jaa ...

Peugeot 108. Schakelindicator
Dit systeem geeft aan welke versnelling moet worden ingeschakeld om het brandstofverbruik te reduceren. Werking Afhankelijk van de rijomstandigheden en de uitrusting van uw auto kan het systeem ...

Modellen: