Fiat 500: Multimedia - Kennismaking met de auto - Fiat 500 - InstructieboekjeFiat 500: Multimedia

TIPS, BEDIENING EN ALGEMENE INFORMATIE

Verkeersveiligheid

Zorg ervoor dat u weet hoe de verschillende systeemfuncties gebruikt moeten worden voordat u gaat rijden.

Lees de gebruiksaanwijzingen van het systeem zorgvuldig door voordat u gaat rijden.

Ontvangstomstandigheden

Tijdens het rijden veranderen de ontvangstomstandigheden voortdurend.

De ontvangst kan gestoord worden door de aanwezigheid van bergen, gebouwen of bruggen, vooral wanneer u ver verwijderd bent van de zender.

BELANGRIJK Het volume kan toenemen wanneer verkeersinformatie of nieuws wordt ontvangen.

Zorg en onderhoud

Neem de volgende voorzorgsmaatregelen in acht zodat het systeem optimaal blijft werken:

Diefstalbeveiliging

Het systeem is uitgerust met een diefstalbeveiliging die gebaseerd is op informatie-uitwisseling met de elektronische regeleenheid (Body Computer) in het voertuig.

Dit garandeert maximale veiligheid en voorkomt dat elke keer dat de stroomvoorziening uitvalt, de geheime code opnieuw ingevoerd moet worden.

Als de controle een positief resultaat oplevert, dan begint het systeem te werken. Als de codes bij de vergelijking echter niet overeenkomen of als de elektronische regeleenheid (Body Computer) wordt vervangen, dan zal het systeem de gebruiker vragen om de geheime code in te voeren op de manier die in

De geheime code ingeven.

Wanneer het systeem wordt ingeschakeld, toont het display, als de code wordt gevraagd, het opschrift "Anti-diefstalcode invoeren", gevolgd door een scherm met een toetsenbord waarmee de geheime code kan worden ingevoerd.

De geheime code bestaat uit vier cijfers van 0 t/m 9: draai voor het invoeren van de code aan de rechter "BROWSE ENTER" knop en druk deze in om te bevestigen.

Na het invoeren van het vierde cijfer, de cursor op "OK" zetten en de rechter "BROWSE ENTER" knop indrukken: het systeem begint te werken.

Als er een verkeerde code is ingevoerd, geeft het systeem "Code verkeerd" weer om de gebruiker te laten weten dat de juiste code ingevoerd moet worden.

Na 3 mislukte invoerpogingen, verschijnt op het display "Code verkeerd. Radio geblokkeerd.

30 Minuten wachten a.u.b.".

Als dit opschrift is verdwenen, kan de code opnieuw worden ingevoerd.

Radio paspoort

Dit document is het eigendomsbewijs van het systeem. In het paspoort van de autoradio staan het model, het serienummer en de geheime code aangegeven.

WAARSCHUWING Bewaar dit autoradiopaspoort op een veilige plek, zodat bij diefstal van het systeem de betreffende informatie aan de bevoegde instanties gegeven kan worden.

Neem, in geval van zoekraken van het paspoort van de autoradio, contact op met het Fiat Servicenetwerk, neem uw identiteitsbewijs en de eigendomsdocumenten van uw auto mee.

Belangrijke opmerkingen

Bij een storing mag het systeem alleen worden gecontroleerd en gerepareerd door het Fiat Servicenetwerk.

Als de temperatuur erg laag is, kan het even duren voordat het display de optimale lichtsterkte heeft bereikt.

Als het voertuig enige tijd bij een hoge buitentemperatuur wordt geparkeerd, kan de "thermische beveiligingsfunctie" van het systeem in werking treden tot de temperatuur in het interieur naar een acceptabel niveau is teruggekeerd.

Kijk alleen naar het scherm wanneer dit nodig en veilig is.

Als u langere tijd naar het scherm moet kijken, ga dan de weg af en parkeer op een veilige plek, zodat u niet tijdens het rijden wordt afgeleid.

Stop onmiddellijk met het gebruik van het systeem in geval van een storing.

Anders kan het systeem beschadigd raken. Neem zo snel mogelijk contact op met het Fiat Servicenetwerk om het systeem te laten repareren.

AUX INPUTS, USBINGANG EN iPod connector

Om de USB/iPod modus te activeren moet het betreffende apparaat (USB of iPod) in de USB-poort (fig. 61) in de auto worden gestoken.

AUX INPUTS, USBINGANG EN iPod

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen
WAARSCHUWING Als banden en velgen met verkeerde afmetingen zijn gemonteerd, kunnen de wielremmen of onderdelen van de wielophanging worden beschadigd. Er bestaat gevaar voor on ...

Hyundai i10. Controlelamp mistlampen voor (indien van toepassing)
Deze lamp gaat branden als de mistlampen voor worden ingeschakeld. Controlelamp mistlampen achter (indien van toepassing) Deze lamp gaat branden als het mistachterlicht wordt ingeschakeld. ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Module monteren
De module  in de houder schuiven, tot hij hoorbaar vergrendelt. De module via de usb-aansluitkabel aansluiten (COMAND Online) ...

Modellen: