Mercedes-Benz A-Klasse: Comfort - Menu Instellingen - Menu's en submenu's - Boordcomputer en meldingen - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: Comfort

Gordelaanpassing in- of uitschakelen

Met of in het stuurwiel het menu Instell. selecteren.

Met of het submenu Comfort selecteren.

Met bevestigen.

Met of de functie Gordelaanpassing selecteren.

  • Als de functie Gordelaanpassing ingeschakeld is, wordt de veiligheidsgordel oranje op het multifunctioneel display weergegeven.

    Met de instelling wijzigen.

    Meer informatie over de gordelaanpassing .   

    Inklappen van de buitenspiegels bij vergrendelen in- of uitschakelen

    Deze functie is alleen aanwezig, als de auto is uitgerust met de elektrische inklapfunctie.

    Als de functie Automatisch inklappen wordt ingeschakeld, worden de buitenspiegels bij het vergrendelen van de auto ingeklapt. Als de auto wordt ontgrendeld en een voorportier wordt geopend, klappen de buitenspiegels weer uit.

    Als de functie Automatisch inklappen is ingeschakeld en de buitenspiegels met de toets in het portier worden ingeklapt , worden deze niet automatisch uitgeklapt. De buitenspiegels kunnen dan alleen met de toets in het portier worden uitgeklapt.

    Met of in het stuurwiel het menu Instell. selecteren.

    Met of het submenu Comfort selecteren.

    Met bevestigen.

    Met of de functie Automatisch inklappen selecteren.
  • Als de functie Automatisch inklappen is ingeschakeld, worden de buitenspiegels van de auto op het multifunctioneel display oranje weergegeven.

    Met de instelling wijzigen.

    Op fabrieksinstellingen terugzetten

    Met of in het stuurwiel het menu Instell. selecteren.

    Met of het submenu Fabrieksinstell. selecteren.

    Met bevestigen.

  • De functie Terugzetten van alle instellingen? verschijnt.

    Met of Nee of Ja selecteren.

    Met de selectie bevestigen.

  • Wanneer Ja wordt geselecteerd, toont het multifunctioneel display een bevestiging. Om veiligheidsredenen worden niet alle functies teruggezet: De functie Begrenzing (winterbanden): van de permanente limiter kan uitsluitend in het submenu Voertuig worden ingesteld.

    Om de functie Dagverlichting in het submenu Verlichting terug te zetten, moet de sleutel in het contactslot in de stand worden gedraaid.

      Zie ook:

      KIA Picanto. Handgeschakelde transmissie
      Houd de koppeling en het rempedaal ingetrapt wanneer u de auto start, controleer of het toerental zich in het juiste bereik bevindt en zet de selectiehendel in de gewenste stand. Laat de ...

      Ford Ka+. Zitverhogers
      WAARSCHUWINGBevestig een kinderzitje of een zitverhoger nooit alleen met de heupgordel of de veiligheidsgordel. Bevestig een kinderzitje of een zitverhoger niet met een veiligheidsgordel ...

      KIA Picanto. Aanbevolen bandenspanning koud
      De spanning van de banden (inclusief die van het reservewiel) dient bij koude banden gecontroleerd te worden. "Koude banden" wil zeggen dat er de laatste drie uur niet met de auto is ger ...

    • Modellen: