Mercedes-Benz A-Klasse: AMG Performance-uitlaatsysteem (Mercedes-AMG auto's) - Rijden - Rijden en parkeren - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: AMG Performance-uitlaatsysteem (Mercedes-AMG auto's)

Mercedes-Benz A-Klasse / Mercedes-Benz A-Klasse - Instructieboekje / Rijden en parkeren / Rijden / AMG Performance-uitlaatsysteem (Mercedes-AMG auto's)

Met de stand van de uitlaatgasklep kan worden gekozen tussen verschillende volumes van het AMG Performance uitlaatsysteem.

Als het contact korter dan 4 uur uitgeschakeld was, blijft de laatst geselecteerde instelling actief als de motor weer wordt gestart. Als het contact langer dan 4 uur uitgeschakeld was, is de stilste instelling actief als de motor weer wordt gestart.

AMG Performance-uitlaatsysteem (Mercedes-AMG auto's)

Het gewenste volume instellen:

De toets indrukken.

  • Als de luidste instelling is geselecteerd, brandt controlelampje
      Zie ook:

      Mercedes-Benz A-Klasse. Starthulp
      Voor starthulp alleen het hulpstartpunt in de motorruimte gebruiken, dat bestaat uit een plusaansluiting en een massapunt. WAARSCHUWING Accuzuur is een agressieve stof. Er bestaat gevaar voor ...

      Mercedes-Benz A-Klasse. TIREFIT-set gebruiken
      Het binnengedrongen voorwerp, bijvoorbeeld een schroef of spijker, in de band laten zitten. De fles bandenafdichtmiddel, de meegeleverde TIREFIT-sticker en de bande ...

      Mercedes-Benz A-Klasse. Instellingen
      Pincode van de simkaart opslaan/wissen COMAND Online: App. verbinden Telefoons van MB SAP-module selecteren ...

    • Modellen: