Hyundai i10: Stuurverstelling
(indien van toepassing) - Stuurwiel - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Stuurverstelling (indien van toepassing)

Hyundai i10 / Hyundai i10 - Instructieboekje / Kenmerken van uw voertuig / Stuurwiel / Stuurverstelling (indien van toepassing)

Met de stuurverstelling kan de stand van het stuurwiel kan worden afgesteld. Het stuurwiel kan omhoog of omlaag worden gezet.

Het stuurwiel moet zodanig afgesteld worden dat het comfortabel is om te sturen, terwijl de waarschuwingslampen en meters van het instrumentenpaneel en bediening goed bereikbaar zijn en afgelezen kunnen worden.

WAARSCHUWING
  • Stel nooit de hoogte van het stuurwiel af tijdens het rijden. U kunt de controle over het stuur verliezen en ongelukken veroorzaken.
  • Controleer of de verstelling goed is vastgezet door het stuurwiel zowel naar boven als beneden te drukken.

Stuurverstelling (indien van toepassing)

Trek de ontgrendelhendel (1) naar beneden om de stuurwielhoek te wijzigen, zet het stuur in de gewenste stand (2) en trek de ontgrendelhendel voor het stuurwiel omhoog in de juiste stand.

Controleer of het stuurwiel is afgesteld op de juiste positie voor het rijden.

Zie ook:

Ford Ka+. Centraal derde remlicht
Druk de knoppen tegelijk in en verwijder de afdekking. Verwijder de gloeilamp. Kentekenplaatverlichting Maak voorzichtig de klemveer los. Verwijder de lamp. Verwijder de gloeilam ...

Toyota Aygo. Plaatsen van een baby- of kinderzitje met behulp van een veiligheidsgordel
■ Tegen de rijrichting in geplaatst baby- of kinderzitje 1. Plaats het zitje zodanig, dat het kind naar achteren kijkt. 2. Voer de veiligheidsgordel door het baby- of kinderzitje en ste ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Algemene aanwijzingen
De ATTENTION ASSIST ondersteunt u bij lange, monotone ritten op bijvoorbeeld autosnelwegen. De ATTENTION ASSIST werkt in het snelheidsbereik tussen 60 km/h en 200 km/h. Indien de ATTENTION ...

Modellen: