Hyundai i10: Ruitverwarmer - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Ruitverwarmer

OPMERKING Om schade te voorkomen aan de verwarmingsstrips die aan de binnenzijde van de achterruit zijn aangebracht is het niet aan te bevelen de achterruit met schuurmiddelen of scherpe delen te behandelenen.

De achterruitverwarming werkt alleen als de motor draait.

AANDACHT Indien u de voorruit wilt ontwasemen raadpleeg "Voorruit Ontdooien en Ontwasemen" in deze sectie.

Ruitverwarmer

Ruitverwarmer

Achterruitverwarmer (indien van toepassing) De achterruitverwarming verwarmt de ruit om vorst, mist en ijs te ontdooien, terwijl de motor draait.

Om de achterruitverwarmer te activeren, druk de achterruitverwarmer knop geplaatst in het midden dashboard schakelpaneel.

De indicator in de schakelaar licht op wanneer de verwarming ingeschakeld is.

Indien er sneeuw of ijsafzetting op de achterruit is, veeg dit dan eerst weg voor dat de achterruitverwarming wordt aangezet.

De achterruitverwarming schakelt automatisch na 20 minuten uit of als het contactslot in de stand OFF wordt gezet. Om de ontdooier uit te zetten, druk de achterruitverwarmer knop nogmaals, de indicator zal dan ook uitgaan.

Zie ook:

Peugeot 108. Onderhoudstips
Algemene adviezen voor wat betreft het onderhoud van uw auto vindt u in het garantie- en onderhoudsboekje. Vouwdak Verwijder met een zachte borstel of een stofzuiger zoveel mogelijk vui ...

Ford Ka+. Achterruitwissers en -sproeiers - 5-deurs
Intervalwissen Trek de hendel naar u toe. Wissen tijdens achteruitrijdenDe achterruitwisser wordt automatisch ingeschakeld wanneer de achteruit wordt ingeschakeld als: De achterruitenwis ...

Toyota Aygo. Van buitenaf vergrendelen en ontgrendelen van de achterdeur
Afstandsbediening (indien aanwezig) Smart entry-systeem met startknop (indien aanwezig) Zorg dat u de elektronische sleutel bij u hebt om deze functie in te kunnen schakelen. Druk op de toets om ...

Modellen: