Hyundai i10: Interieurlicht - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Interieurlicht

OPMERKING Gebruik de interieurverlichting niet voor langere perioden wanneer de motor niet draait.

Het kan een lege veroorzaken.

 

WAARSCHUWING Gebruik de binnenverlichting niet als u in het donker rijdt. Er kunnen ongevallen optreden omdat het zicht verslechterd door het gebruik van de binnenverlichting.

Automatische uitschakelfunctie (indien van toepassing)

De interieurverlichting wordt automatisch uitgeschakeld ongeveer 20 minuten nadat het contactslot in de stand UIT is gedraaid.

Kaartlamp (indien van toepassing)

Kaartlamp (indien van toepassing)

Druk de schakelaar in om de kaartlamp aan of uit te doen. Deze lamp geeft een straal die handig is als kaartlamp 's nachts of als een persoonlijke lamp voor de bestuurder en de bijrijder.

Kaartlamp (indien van toepassing)

Kamerlamp (indien hiermee uitgerust)

- ON (AAN) (1) Het licht blijft uit als een deur is geopend.

- DOOR (DEUR) (2) In de stand "DOOR" gaat de verlichting branden als een willekeurig deur wordt geopend, ongeacht de stand van het contactslot.

Als de deur met de zender worden ontgrendeld, gaat de verlichting gedurende ongeveer 30 seconden branden; het licht dooft als geen portier wordt geopend. De verlichting gaat geleidelijk uit na ongeveer 30 seconden nadat het deur is gesloten. Als het contactslot in de stand ON staat en alle deuren zijn vergrendeld, gaat de verlichting onmiddellijk uit.

Als een deur wordt geopend en het contactslot staat in de stand ACC of LOCK, blijft de verlichting gedurende ongeveer 20 minuten branden. Als echter een deur wordt geopend en het contactslot staat in de stand ON, blijft de verlichting doorlopend branden.

- OFF (UIT) (3) In de UIT positie blijft het licht altijd uit zelfs wanneer een deur open is.

Kaartlamp (indien van toepassing)

Kofferbakverlichtinglamp (indien van toepassing) Het licht gaat aan wanneer de kofferbakverlichtinglamp wordt geopend.

Kaartlamp (indien van toepassing)

Dashboardkastjeverlichting (indien van toepassing) De verlichting in het dashboardkastje gaat branden als het kastje wordt geopend.

Deze functie werkt alleen als de buitenverlichting of de koplampen branden.

Zie ook:

Peugeot 108. Lane Departure Warning System (LDWS)
Dit systeem detecteert met behulp van een camera, die ononderbroken en onderbroken strepen herkent, het ongewenst overschrijden van een rijstrookmarkering. Om uw veiligheid te verbeteren analysee ...

Hyundai i10. Ontgrendeling
1. Neem de intelligente sleutel mee. 2. Druk op de knop aan de buitenzijde van de portiergreep. 3. Alle deuren zullen ontgrendelen en de gevaarlichten zullen twee keer knipperen. AANDACHT ...

Toyota Aygo. Sensor voor
De sensor voor bevindt zich aan de bovenzijde van de voorruit. Hij bestaat uit 2 soorten sensoren, die beide informatie signaleren die nodig is voor de werking van de ondersteunende systemen. ...

Modellen: