Mercedes-Benz A-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen - Starten - Rijden - Rijden en parkeren - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

WAARSCHUWING Wanneer kinderen zonder toezicht in de auto achterblijven, kunnen deze:

Bovendien kunnen de kinderen de auto in beweging zetten, door bijvoorbeeld: Er bestaat gevaar voor letsel en ongevallen!

Bij het verlaten van de auto altijd de sleutel meenemen en de auto vergrendelen. Dit geldt ook voor mobiele telefoons, als de functie "Digitale sleutel in de smartphone" via de Mercedes me connect web-app geactiveerd is. Kinderen en dieren nooit zonder toezicht in de auto achterlaten.

De sleutels bewaren op een voor kinderen onbereikbare plaats. Dit geldt ook voor mobiele telefoons, als de functie "Digitale sleutel in de smartphone" via de Mercedes me connect web-app geactiveerd is.

WAARSCHUWING Verbrandingsmotoren stoten giftige uitlaatgassen uit, zoals koolmonoxide. Het inademen van deze uitlaatgassen leidt tot vergiftiging. Er dreigt levensgevaar! Daarom de motor nooit laten draaien in gesloten ruimtes zonder voldoende ventilatie.

WAARSCHUWING Door milieu-invloeden of dieren aangevoerd brandbaar materiaal kan vlam vatten door de hete delen van de motor of het uitlaatsysteem. Er bestaat brandgevaar!

Daarom regelmatig controleren, of er zich geen van buitenaf aangevoerd brandbaar materiaal in de motorruimte of bij het uitlaatsysteem bevindt.

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. Gegevensregistratie in de auto
In uw auto zijn elektronische regeleenheden gemonteerd. Enkele daarvan zijn noodzakelijk voor het veilig functioneren van de auto, enkele ondersteunen u bij het rijden (bestuurdersas ...

Toyota Aygo. Koelvloeistof
Het koelvloeistofniveau is correct als het zich bij koude motor tussen de streepjes FULL, F of MAX en LOW of MIN van het reservoir bevindt. 1KR motor (type A) Dop reservoir Streepje FULL St ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Adaptief remlicht
Het adaptief remlicht waarschuwt het achteropkomend verkeer bij een noodstopsituatie door: knipperende remlichten Inschakelen van de alarmknipperlichtinstallatie ...

Modellen: