Hyundai i10: MENU: Telefoon (Type A-4) - Telefoonmodus
(indien van toepassing) - Audiosysteem - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: MENU: Telefoon (Type A-4)

MENU: Telefoon (Type A-4)

Druk toets [PHONE] in om de drie menu's weer te geven (Call History (Oproepoverzicht), Contacts (telefoonboek) Phone Setup (telefoon instellen).

Overzicht: [1] Toets

Het oproepoverzicht wordt weergegeven en kan worden gebruikt om een nummer te selecteren en te bellen.

Wanneer er geen oproepoverzicht bestaat, verschijnt er een scherm waarop wordt gevraagd of er een oproepoverzicht moet worden gedownload. (De downloadfunctie wordt op sommige mobiele telefoons mogelijk niet ondersteund)

Contactpersonen: [2] Toets

Het Contacten wordt weergegeven en kan worden gebruikt om een nummer te selecteren dat vervolgens gebeld kan worden.

Als er bij één contact meerdere nummers zijn opgeslagen, worden op een scherm het mobiele nummer, het privénummer en het zakelijke nummer weergegeven.

Selecteer het gewenste nummer om te bellen.

Als er geen contacten is, verschijnt er een scherm waarin gevraagd wordt of er een contactpersonen moet worden gedownload. (De downloadfunctie wordt op sommige mobiele telefoons mogelijk niet ondersteund)

Instellingen: [3] Toets

Het instelscherm voor de mobiele telefoon met Bluetooth Wireless Technology wordt weergegeven. Raadpleeg voor meer informatie "Telefoon Instellen".

Zie ook:

Ford Ka+. Zonder aanhanger rijden
WAARSCHUWINGOntgrendel de trekhaakkogel nooit terwijl een aanhanger is aangekoppeld. Verwijder de trekhaakkogel. Breng de stekker in de houder aan (1). Onderhoud WAARSCHUWINGVerwijder ...

Citroen C1. "Keyless entry and start"-systeem
Systeem waarmee de auto geopend, gesloten en gestart kan worden zonder dat u de elektronische sleutel tevoorschijn hoeft te halen. Elektronische sleutel Deze elektronische sleutel kan ook wor ...

KIA Picanto. USB
Geeft pop-upschermmenu weer als u op de toets [] drukt. Lijst Schakelt naar het scherm met lijst. Repeat (herhalen) Herhaalt het actuele muziekstuk. Druk er nogmaals op om de functie uit te ...

Modellen: