Hyundai i10: MENU: Telefoon (Type A-1) - Telefoonmodus
(indien van toepassing) - Audiosysteem - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: MENU: Telefoon (Type A-1)

MENU: Telefoon (Type A-1)

Druk toets [PHONE] in om de drie menu's weer te geven (Call History (Oproepoverzicht), Phone book (telefoonboek), Phone Setup (telefoon instellen).

Overzicht: [1] Toets Het oproepoverzicht wordt weergegeven en kan worden gebruikt om een nummer te selecteren en te bellen.

Wanneer er geen oproepoverzicht bestaat, verschijnt er een scherm waarop wordt gevraagd of er een oproepoverzicht moet worden gedownload. (De downloadfunctie wordt op sommige mobiele telefoons mogelijk niet ondersteund)

P.Book: [2] Toets Het telefoonboek wordt weergegeven en kan worden gebruikt om een nummer te selecteren dat vervolgens gebeld kan worden.

Als er bij één telefoonboek meerdere nummers zijn opgeslagen, worden op een scherm het mobiele nummer, het privénummer en het zakelijke nummer weergegeven. Selecteer het gewenste nummer om te bellen.

Als er geen telefoonboek is, verschijnt er een scherm waarin gevraagd wordt of er een telefoonboek moet worden gedownload.

(De downloadfunctie wordt op sommige mobiele telefoons mogelijk niet ondersteund)

Instellingen: [3] Toets Het instelscherm voor de mobiele telefoon met Bluetooth Wireless Technology wordt weergegeven. Raadpleeg voor meer informatie "Telefoon instellen".

Zie ook:

Toyota Aygo. Gebruik van de zenderlijst (alleen stand FM)
■ Bijwerken van de zenderlijst Druk op (List) (lijst). De zenderlijst wordt weergegeven. Druk op (Update) (bijwerken) om de lijst bij te werken. Tijdens het zoeken wordt "Updati ...

KIA Picanto. Asbak (indien van toepassing)
Open het deksel om de asbak te gebruiken. Trek de asbak naar buiten om hem schoon te maken of leeg te gooien. U kunt de asbak gebruiken door hem tegen de naastgelegen bekerhouder te laten ...

KIA Picanto. Benzinemotor starten
1. Controleer of de parkeerrem is geactiveerd. 2. Handgeschakelde transmissie - Trap het koppelingspedaal volledig in en zet de versnellingspook in neutraal. Houd het koppelingspedaal en remped ...

Modellen: