Hyundai i10: MENU: Telefoon (Type A-1) - Telefoonmodus
(indien van toepassing) - Audiosysteem - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: MENU: Telefoon (Type A-1)

MENU: Telefoon (Type A-1)

Druk toets [PHONE] in om de drie menu's weer te geven (Call History (Oproepoverzicht), Phone book (telefoonboek), Phone Setup (telefoon instellen).

Overzicht: [1] Toets Het oproepoverzicht wordt weergegeven en kan worden gebruikt om een nummer te selecteren en te bellen.

Wanneer er geen oproepoverzicht bestaat, verschijnt er een scherm waarop wordt gevraagd of er een oproepoverzicht moet worden gedownload. (De downloadfunctie wordt op sommige mobiele telefoons mogelijk niet ondersteund)

P.Book: [2] Toets Het telefoonboek wordt weergegeven en kan worden gebruikt om een nummer te selecteren dat vervolgens gebeld kan worden.

Als er bij één telefoonboek meerdere nummers zijn opgeslagen, worden op een scherm het mobiele nummer, het privénummer en het zakelijke nummer weergegeven. Selecteer het gewenste nummer om te bellen.

Als er geen telefoonboek is, verschijnt er een scherm waarin gevraagd wordt of er een telefoonboek moet worden gedownload.

(De downloadfunctie wordt op sommige mobiele telefoons mogelijk niet ondersteund)

Instellingen: [3] Toets Het instelscherm voor de mobiele telefoon met Bluetooth Wireless Technology wordt weergegeven. Raadpleeg voor meer informatie "Telefoon instellen".

Zie ook:

Hyundai i10. Voorste mistlampen (indien van toepassing)
Mistlampen worden gebruikt om beter zicht te bieden en ongevallen te voorkomen bij slecht zicht wegens mist, regen of sneeuw etc. De mistlampen worden ingeschakeld als de knop voor de mistlam ...

Hyundai i10. Verwarming en luchtbehandeling
Start de motor. Zet de selectieknop op de gewenste positie. Om het effect te vergroten van verwarming en koeling maak de selectie zoals hieronder wordt aangegeven: - Verwarming: - ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Inleiding
De gedrukte handleiding informeert u over het veilig gebruik van uw auto. De digitale handleiding verschaft alle specifieke informatie over de uitrusting van de auto en het multimediasysteem. Via ...

Modellen: