Hyundai i10: Licht gloeilampen - Onderhoud - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Licht gloeilampen

WAARSCHUWING - Het werken aan de lampen

Voor het werken aan de verlichting, zet de parkeerrem stevig vast, verzeker u ervan dat het contact uit staat en de verlichting is uitgeschakeld.

Hierdoor kunt u veilig werken om te voorkomen dat uw vingers verbrandt.

Gebruik alleen de gloeilampen met het opgegeven vermogen.

VOORZICHTIG Verzeker u ervan dat de defecte gloeilamp wordt vervangen door een van dezelfde sterkte. Anders kan er schade ontstaan aan de zekering of het elektrisch bedradingssysteem.

 

VOORZICHTIG Als u niet de nodige gereedschappen, de juiste gloeilampen en de ervaring heeft, raden we u aan een erkende HYUNDAI verdeler te raadplegen.

In sommige gevallen, is het moeilijk om gloeilampen te vervangen omdat andere onderdelen van het voertuig verwijderd moeten worden voordat u bij de gloeilamp kunt komen.

Dit is vooral van toepassing indien u de koplamp assemblage moet verwijderen. Ondeskundig verwijderen / installeren van de koplamp assemblage kan leiden tot beschadiging van het voertuig.

AANDACHT Na regen of wassen, kunnen koplamp en achterlamp lensen bevroren lijken. Deze conditie wordt veroorzaakt door het temperatuurverschil tussen de binnenen buitenkant van de lampunit. Dit is vergelijkbeaar met de condensatie op de ruiten binnen uw voertuig tijdens de regen en geeft niet aan dat er een probleem is met uw voertuig. Indien er water in de lampunit lekt, raden we aan om het systeem te laten nakijken door een erkende HYUNDAI-verdeler.

Zie ook:

Toyota Aygo. Controleren van de banden
Controleer of de slijtage-indicatoren op de banden te zien zijn. Controleer de banden tevens op ongelijkmatige slijtage, zoals overmatige slijtage aan een zijde van het loopvlak. Controleer de st ...

Toyota Aygo. Een nieuw telefoonnummer toevoegen
Selecteer "Add contacts" (contacten toevoegen) met de knop MENU. Alle contacten uit de mobiele telefoon overzetten Selecteer "Overwrite all" (alles overschrijven) met de knop MENU en druk op ( ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Velg-bandcombinaties
Algemene aanwijzingen Informatie over de toegestane velg-bandcombinaties kunt u verkrijgen bij een Mercedes-Benz-servicewerkplaats. Regelmatig en voor aanvang van een langere rit o ...

Modellen: