Hyundai i10: Bij een lekke band (met tiremobilitykit, indien van toepassing) - Wat te doen in noodgevallen - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Bij een lekke band (met tiremobilitykit, indien van toepassing)

Hyundai i10 / Hyundai i10 - Instructieboekje / Wat te doen in noodgevallen / Bij een lekke band (met tiremobilitykit, indien van toepassing)

BIJ EEN LEKKE BAND (MET TIREMOBILITYKIT, INDIEN VAN TOEPASSING)

Lees voor veilig gebruik de instructies in deze handleiding voor gebruik aandachtig door en volg ze op.

  1. Compressor
  2. Cilinder met dichtmiddel

De bandmobiliteitsit is een tijdelijke oplossing om de band te repareren en we raden aan dat u de band door een bevoegde HYUNDAI dealer laat controleren.

OPMERKING - Een dichtingsmiddel voor een band

Als twee of meer banden plat zijn, gebruik dan de bandmobiliteitskit niet omdat het ondersteunde dichtingsmiddel van de bandmobiliteitskit maar geschikt is voor één platte band.

 

WAARSCHUWING - Bandwand

Gebruik de bandmobiliteitskit niet voor het repareren van gaten in de bandwanden. Dit kan resulteren in een ongeval als gevolg van uitval van de band.

 

WAARSCHUWING - Tijdelijke reparatie

Laat uw band zo snel mogelijk repareren.

De band kan op ieder moment luchtdruk verliezen als u deze heeft opgeblazen met de bandmobiliteitskist.

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. Dimlicht
Ook als de lichtsensor geen duisternis waarneemt, worden bij ingeschakeld contact en stand van de verlichtingsschakelaar het stads- en dimlicht ingeschakeld. Dit is vooral ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Combi-instrument
Afstandseenheid selecteren Met de functie Weergave-eenh. Snelheid/afstand: kan worden geselecteerd of het multifunctioneel display bepaalde weergaven in km/h of mph worden weergegeve ...

Ford Ka+. SYNC gebruiken met telefoon
Handsfree bellen is een van de hoofdfuncties van SYNC. Ondadnks dat het systeem een verscheidenheid aan functies ondersteunt, zijn veel functies afhankelijk van de mobiele telefoon zelf. De ...

Modellen: