Hyundai i10: Gebruik van de bandmobiliteitskit - Bij een lekke band (met tiremobilitykit, indien van toepassing) - Wat te doen in noodgevallen - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Gebruik van de bandmobiliteitskit

1. Verwijder het snelheidsbeperkingslabel (0) van de fles met dichtingsmiddel (1) en plaats het op een zichtbare plek in het voertuig, zoals op het stuur zodat de bestuurder eraan herinnert wordt om niet te hard te rijden.

2. Schroef de aansluitingsslang (8) op de aansluiting van de fles met dichtingsmiddel.

3. Schroef de ventieldop los van het ventiel van het defecte wiel en schroef de vulslang (2) van de fles met dichtingsmiddel op de klep.

Gebruik van de bandmobiliteitskit

OPMERKING Veilig installeren van de afdichting vulslang op de klep. Zo niet, kan de afdichting achteruit stromen, eventuele verstopping van de vulslang.

4. Plaats de fles met dichtingsmiddel in de behuizing (4) van de compressor zodat de fles rechtop staat.

Gebruik van de bandmobiliteitskit

5. Zorg dat de compressor uitgeschakeld is, positie 0.

6. Sluit de stroomkabel van de compressor aan op de voeding van het voertuig.

Gebruik van de bandmobiliteitskit

7. Met de motor start/stop knop op aan, of de ontsteking op aan, schakel de compressor in en laat deze ongeveer 5-7 minuten worden zodat er voldoende druk opgebouwd wordt. (raadpleeg "Banden en wielen" sectie 8). De bandenspanning van de band na het vullen is niet belangrijk en zal later gecontroleerd/gecorrigeerd worden.

Let op dat u de band niet te vol doet en blijf uit de buurt van de band tijdens het vullen.

OPMERKING - Bandenspanning

Probeer niet met uw voertuig te rijden als de bandenspanning lager is dan 29 PSI (200kpa). Dit kan resulteren in een ongeval vanwege plotselinge uitval van de band.

8. Schakel de compressor uit.

9. Koppel de slangen los van de fles met dichtingsmiddel en van het ventiel van de band.

Plaats de bandmobiliteitskit in de opberglocatie in het voertuig.

WAARSCHUWING - Koolmonoxide

Laat uw voertuig gedurende langere tijd niet draaien in een slecht geventileerde ruimte. Koolmonoxidevergiftiging en verstikking kunnen hiervan het gevolg zijn.

Zie ook:

Hyundai i10. Vervangen van de batterij
De zender gebruikt een 3 volt lithium batterij, die normaliter een aantal jaren mee gaat. Wanneer vervangen nodig is, gebruik de volgende procedure. 1. Verwijder dee sleutelhelft van de sleu ...

Toyota Aygo. De sleutels
Bij de auto worden de volgende sleutels geleverd. Type A Sleutels Plaatje met sleutelnummer Type B Sleutel (met afstandsbediening). Gebruik van de afstandsbedieningsfunctie Sleutel ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Sleutelstanden met start-stoptoets
  Start-stoptoets Contactslot Zodra het contact is ingeschakeld, gaan alle controlelampjes in het combi-instrument ...

Modellen: