Fiat 500: Bedieningselementen - Kennismaking met de auto - Fiat 500 - InstructieboekjeFiat 500: Bedieningselementen

ELEKTRISCHE STUURBEKRACHTIGING "DUALDRIVE" (voor bepaalde versies/markten)

ELEKTRISCHE STUURBEKRACHTIGING DUALDRIVE

ECOFUNCTIE (voor bepaalde versies/markten)

SPORTFUNCTIE (voor bepaalde versies/markten)

BELANGRIJK Wanneer de functie is ingeschakeld, kan het stuur tijdens het accelereren enigszins trillen, wat kenmerkend is voor een sportieve instelling.

ALARMKNIPPERLICHTEN

Druk op de knop fig. 47 om de lichten in/uit te schakelen. Wanneer de alarmknipperlichten werken, knipperen de controlelampjes en .

BELANGRIJK Het gebruik van de alarmknipperlichten wordt geregeld door de wegenverkeerswetgeving van het land waar u rijdt: neem de wettelijke voorschriften in acht.

Noodremmen Bij het remmen in noodsituaties gaan de alarmknipperlichten automatisch branden, evenals de controlelampjes en op het instrumentenpaneel.

De lichten gaan automatisch uit wanneer het noodremmen ophoudt.

MISTLAMPEN VOOR/ACHTER (voor bepaalde versies/markten)

Met het dimlicht ingeschakeld, knop A fig. 48 als volgt gebruiken om de mistlampen/mistachterlichten in te schakelen:

MISTLAMPEN VOOR/ACHTER

MISLAMPEN ACHTER (voor bepaalde versies/markten)

Met het dimlicht ingeschakeld, knop B fig. 49 als volgt gebruiken om de mistlampen/mistachterlichten in te schakelen: Het lampje op het instrumentenpaneel gaat branden.

Druk nogmaals op de knop om de lichten uit te schakelen.

MISLAMPEN ACHTER

ABS SYSTEEM

Dit systeem, dat deel uitmaakt van het remsysteem, voorkomt het blokkeren of slippen van een of meerdere wielen op alle wegdekomstandigheden en ongeacht de kracht van de remwerking, zodat de auto ook tijdens paniekremmen onder controle gehouden kan worden, waardoor de remafstand wordt geoptimaliseerd.

IN WERKING TREDING VAN HET SYSTEEM

De bestuurder kan merken wanneer het ABS in werking treedt omdat het rempedaal iets pulseert en het systeem meer geluid maakt: dit is volkomen normaal wanneer het systeem in werking treedt.

Zie ook:

Toyota Aygo. Procedure voor het verstellen
Handmatige verstelbaar type Kantel de spiegel met behulp van de hendel omhoog, omlaag, naar links of rechts. Elektrisch verstelbaar type 1. Druk op de schakelaar om de buitenspiegel te selec ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Wasstraat
WAARSCHUWING Na het wassen van het voertuig hebben de remmen een verminderde remwerking. Er bestaat gevaar voor ongevallen! Na het wassen van het voertuig voorzichtig remm ...

Toyota Aygo. Vergrendelen van de voorportieren van buitenaf zonder gebruik te maken van een sleutel
1. Zet de vergrendelknop aan de binnenzijde in de vergrendelde stand. 2. Sluit het portier met de portiergreep uitgetrokken. Auto's met centrale vergrendeling Auto's zonder Smart entry-systeem en ...

Modellen: