Mercedes-Benz A-Klasse: MOExtended-banden (banden met noodloopeigenschappen) - Gebruik - Wielen en banden - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: MOExtended-banden (banden met noodloopeigenschappen)

Mercedes-Benz A-Klasse / Mercedes-Benz A-Klasse - Instructieboekje / Wielen en banden / Gebruik / MOExtended-banden (banden met noodloopeigenschappen)

Met MOExtended banden (banden met noodloopeigenschappen) kan ook met de auto worden gereden als één of meer banden volledig leeg zijn.

MOExtended banden mogen alleen in combinatie met geactiveerde bandenspanningswaarschuwingssysteem of bandenspanningscontrole en alleen op speciaal door Mercedes-Benz gecontroleerde wielen worden gebruikt.

Aanwijzingen met betrekking tot het rijden met MOExtended banden bij pech .

Auto's met MOExtended-banden zijn af fabriek niet uitgerust met een TIREFIT-set. Als de auto wordt voorzien van banden zonder noodeigenschappen, bijvoorbeeld winterbanden, moet ook een TIREFIT-set worden aangebracht. Een TIREFIT-set is verkrijgbaar bij een gekwalificeerde werkplaats.

Zie ook:

KIA Picanto. Als de motor oververhit raakt
Als uw temperatuurmeter een te hoge temperatuur aangeeft, als u een vermogensverlies bespeurt of wanneer u luid kloppende of pingelende geluiden hoort, is de motor waarschijnlijk oververhit geraa ...

Citroen C1. Sleutels
Met behulp van de sleutel kunnen de voorportieren en de achterklep vergrendeld en ontgrendeld worden, kan de voorpassagiersairbag worden uitgeschakeld en wordt het contactslot/stuurslot bediend. ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Hoofdsteunen mechanisch instellen
Hoofdsteunhoogte instellen Hoger instellen: De hoofdsteun tot in de gewenste stand omhoogtrekken. Lager instellen: De ontgrendelingsknop ...

Modellen: