Mercedes-Benz A-Klasse: MOExtended-banden (banden met noodloopeigenschappen) - Gebruik - Wielen en banden - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: MOExtended-banden (banden met noodloopeigenschappen)

Mercedes-Benz A-Klasse / Mercedes-Benz A-Klasse - Instructieboekje / Wielen en banden / Gebruik / MOExtended-banden (banden met noodloopeigenschappen)

Met MOExtended banden (banden met noodloopeigenschappen) kan ook met de auto worden gereden als één of meer banden volledig leeg zijn.

MOExtended banden mogen alleen in combinatie met geactiveerde bandenspanningswaarschuwingssysteem of bandenspanningscontrole en alleen op speciaal door Mercedes-Benz gecontroleerde wielen worden gebruikt.

Aanwijzingen met betrekking tot het rijden met MOExtended banden bij pech .

Auto's met MOExtended-banden zijn af fabriek niet uitgerust met een TIREFIT-set. Als de auto wordt voorzien van banden zonder noodeigenschappen, bijvoorbeeld winterbanden, moet ook een TIREFIT-set worden aangebracht. Een TIREFIT-set is verkrijgbaar bij een gekwalificeerde werkplaats.

Zie ook:

Toyota Aygo. Softtop
De softtop kan met de schakelaars in de dakconsole worden geopend en gesloten. Openen en sluiten Openen van de softtop* Sluiten van de softtop* De softtop stopt iets voor de volledig g ...

Hyundai i10. Controle van het koelvloeistofpeil
WAARSCHUWING Het verwijderen van de radiatordop Probeer nooit om de radiatordop te verwijderen terwiji de motor draait of heet is. Dit zou kunnen leiden tot schade aan het koelsy ...

Toyota Aygo. Overzicht
■Exterieur De illustratie geeft de situatie aan voor 5-deurs uitvoeringen en verschilt uiterlijk mogelijk van de 3-deurs uitvoeringen. Portieren Vergrendelen/ontgrendelen Openen/s ...

Modellen: