Mercedes-Benz A-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen - Navigatie - Bedieningssysteem - Multimediasysteem - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

WAARSCHUWING Als u tijdens het rijden in de auto geïntegreerde informatiesystemen en communicatieapparatuur bedient, kunt u van de verkeerssituatie worden afgeleid. Bovendien kunt u de controle over de auto verliezen. Er bestaat gevaar voor ongevallen!

Deze apparatuur alleen bedienen als de verkeerssituatie dit toelaat. Als u een veilig gebruik niet kunt garanderen, de auto op een veilige plaats tot stilstand brengen en de bediening bij stilstaande auto uitvoeren.

 

Bij het gebruik van het navigatiesysteem de wettelijke bepalingen in acht nemen van het land waar u zich op dat moment bevindt.

Algemene aanwijzingen

Het correct functioneren van het navigatiesysteem is onder meer ook afhankelijk van de gps-ontvangst. In bepaalde situaties kan de gps-ontvangst beperkt zijn, een storing vertonen of zelfs onmogelijk zijn, bijvoorbeeld in tunnels of in parkeergarages.

De Audio 20 is uitgerust met de GARMIN MAP PILOT (zie de handleiding van de fabrikant). De handleiding van de Garmin MAP PILOT is als pdf-bestand op de sd-kaart opgeslagen. De sd-kaartbox bevat een snelmenu.

De volgende beschrijvingen gelden voor de navigatie met COMAND Online. Meer informatie vindt u in de digitale handleiding.  
Zie ook:

Hyundai i10. Hoogte afstelling (indien van toepassing)
U kunt de hoogte van het gordelpunt afstellen naar een van de 3 posities voor maximaal comfort en veiligheid. De gordel moet zodanig afgesteld zijn dat het over de borstkas en halverwege de ...

Toyota Aygo. Een nieuw telefoonnummer toevoegen
Selecteer "Add contacts" (contacten toevoegen) met de knop MENU. Alle contacten uit de mobiele telefoon overzetten Selecteer "Overwrite all" (alles overschrijven) met de knop MENU en druk op ( ...

Ford Ka+. Bagageafdekkingen - 5-deurs
WAARSCHUWINGLeg geen voorwerpen op de afdekking van de bagageruimte. Zorg tijdens gebruik van de bagageruimte dat de afdekking van de bagageruimte correct is geplaatst, zoals te zien in de afbeel ...

Modellen: