Hyundai i10: MENU: Bluetooth Wireless
Technology Audio
(indien van toepassing) - Mediamodus - Audiosysteem - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: MENU: Bluetooth Wireless Technology Audio (indien van toepassing)

Hyundai i10 / Hyundai i10 - Instructieboekje / Kenmerken van uw voertuig / Audiosysteem / Mediamodus / MENU: Bluetooth Wireless Technology Audio (indien van toepassing)

Wanneer BT (Bluetooth) Audio wordt geselecteerd, wordt Bluetooth Wireless Technology-audio afgespeeld.

Bij sommige mobiele telefoons zal de audio niet automatisch worden afgespeeld.

MENU: Bluetooth Wireless Technology Audio (indien van toepassing)

Druk op knop TUNE om het actuele muziekstuk af te spelen en te onderbreken.

De functies vorig muziekstuk/volgend muziekstuk/afspelen/onderbreken worden bij sommige mobiele telefoons mogelijk niet ondersteund.

WAARSCHUWING - Afleiden van het rijden

Wanneer u tijdens het rijden wordt afgeleid, kunt u de controle over de auto verliezen, waardoor ongevallen en ernstig letsel veroorzakt kunnen worden. De eerste verantwoordelijkheid voor de bestuurder is een veilige bediening van de auto volgens de geldende verkeersregels.

Mobiele apparatuur of systemen in de auto die de blik, aandacht en concentratie van de bestuurder afleiden van een veilige bediening, of die door de wet verboden zijn, mogen tijdens het rijden nooit gebruikt worden.

Zie ook:

KIA Picanto. Voorzorgsmaatregelen parkeerhulp
Het waarschuwingssignaal klinkt mogelijk niet regelmatig als het voorwerp achter de auto beweegt of een grillige vorm heeft. De correcte werking van de parkeerhulp kan verstoord raken als ...

Hyundai i10. Onderhoud van de onderzijde
Zout en zand gebruikt voor het ijs en sneeuwvrij houden van de wegen kunnen ophopen aan de onderzijde van de auto. Indien deze vervuiling niet verwijderd wordt, kan ernstige roestvorming plaatsvi ...

Ford Ka+. Handmatige klimaatregeling
Aanjagersnelheid: Regelt de hoeveelheid lucht die in de auto circuleert. Draai deze knop om de gewenste snelheid te selecteren of de aanjager uit te schakelen. Als u de aanjag ...

Modellen: