Hyundai i10: Lage verhouding banden
(indien van toepassing) - Banden en wielen - Onderhoud - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Lage verhouding banden (indien van toepassing)

Hyundai i10 / Hyundai i10 - Instructieboekje / Onderhoud / Banden en wielen / Lage verhouding banden (indien van toepassing)

Banden met een lage verhouding, lager dan 60, met een sportief uiterlijk.

Omdat banden met een lage verhouding geoptimaliseerd zijn voor hantering en remmen, kan het oncomfortabel zijn om er in te rijden, en is er meer geluid vergeleken met normale banden.

VOORZICHTIG Omdat de zijkant van een band met lage verhouding korter is dan normaal, kunnen het wiel en de band sneller beschadigd worden. Dus volg onderstaande instructies op.
  • Als u op een ongelijke weg, of landweg, rijdt, dan moet u voorzichtig rijden om anders banden en wielen beschadigd kunnen raken. Inspecteer na het rijden de banden en de wielen.
  • Als u door een gat, over een snelheidsdrempel, put, of stoeprand rijdt, dan moet u langzaam rijden zodat banden en wielen niet beschadigd worden.
  • Als er impact is geweest op de band, dan raden we aan dat u deze laat inspecteren door een bevoegde HYUNDAI dealer.
  • Om schade aan de band te voorkomen, inspecteert u de staat van de band en spanning iedere 3.000 km.

VOORZICHTIG

  • Het is niet eenvoudig om schade aan een band met uw eigen ogen te zien. Maar als er ook maar een beetje indicatie van schade is, zelfs als u dit niet kunt zien, dan moet de band gecontroleerd of vervangen worden omdat er anders een lekkage in de band kan zijn.
  • Als de band beschadigd is terwijl u op een ongelijke weg, landweg, door een gat of over een stoeprand rijdt, dan valt dit niet onder de garantie.
  • U kunt de bandeninformatie vinden op de zijkant van de band.
Zie ook:

Hyundai i10. Positie van contactsleutel
LOCK positie Het stuurwiel vergrendelt door middel van het stuurslot om diefstal te voorkomen. De contactsleutel kan alleen verwijderd worden in de LOCK positie. Wanneer de contactsleutel ...

Fiat 500. Ruiten reinigen
RUITENWISSERS VOOR De hendel kan in vijf verschillende standen worden gezet (vier snelheidsniveaus ): ruitenwissers uitgeschakeld wissen met interval langzaam continu wissen snel continu ...

Fiat 500. Uconnectâ„¢ 5" radio live / radio nav live
SNELGIDS Bedieningselementen op het frontpaneel Overzichtstabel bedieningselementen frontpaneel Radiobedieningstoetsen op het stuurwiel (voor bepaalde versies/markten) BESCHRIJVING De b ...

Modellen: