Hyundai i10: Anti-blokker remsysteem
(ABS) waarschuwingslamp
(indien van toepassing) - Waarschuwing en indicatorlampen - Instrumentenpaneel - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Anti-blokker remsysteem (ABS) waarschuwingslamp (indien van toepassing)

Hyundai i10 / Hyundai i10 - Instructieboekje / Kenmerken van uw voertuig / Instrumentenpaneel / Waarschuwing en indicatorlampen / Anti-blokker remsysteem (ABS) waarschuwingslamp (indien van toepassing)

Deze lamp zal oplichten indien het contact naar AAN is gedraaid en gaat uit na ongeveer 3 seconden bij een normaal werkend systeem.

Indien de ABS waarschuwingslamp aan blijft, aangaat tijdens het rijden of niet aangaat wanneer het contact wordt aangezet, geeft dit aan dat er een storing is met het ABS.

Als dit gebeurt, raden we aan om het systeem te laten nakijken door een erkende HYUNDAI-verdeler. Het normale remsysteem zal nog steeds werkzaam zijn, echter zonder het anti-blokkeer remsysteem.

Elektronische remkracht distributie (EBD) systeem waarschuwingslamp

Als de afgebeelde waarschuwingslampen tegelijk oplichten tijdens het rijden, heeft auto een storing met het ABS en het EBD systeem.

In dit geval kan het ABS het remsysteem niet normaal werken. Wij aanbevelen het systeem te worden gecontroleerd door een erkende HYUNDAI verdeler.

WAARSCHUWING Indien zowel ABS als de rem waarschuwingslampen aan zijn en aan blijven, zal het remsysteem van uw voertuig niet normaal werken tijdens het remmen. Vermijd het rijden op hoge snelheid en bruuske remmen. Wij aanbevelen het systeem te worden gecontroleerd door een erkende HYUNDAI verdeler.
Zie ook:

Fiat 500. Elektrische ruitbediening
Deze werkt met de contactsleutel in de stand MAR en gedurende ongeveer 2 minuten nadat de contactsleutel naar de stand STOP is gedraaid of verwijderd is. De bedieningsknoppen voor de elektrische ...

KIA Picanto. Ontwasemfunctie (indien van toepassing)
Om de kans op beslaan van de binnenkant van de voorruit tot een minimum te beperken, wordt de luchttoevoer of de airconditioning automatisch afgestemd op omstandigheden als het inschakelen van st ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen
WAARSCHUWING De afstands-pilot DISTRONIC reageert niet op: personen of dieren stilstaande obstakels op de weg, bijvoorbeeld wachtende of ...

Modellen: