Hyundai i10: Achter mistlampen
(indien van toepassing) - Verlichting - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Achter mistlampen (indien van toepassing)

Hyundai i10 / Hyundai i10 - Instructieboekje / Kenmerken van uw voertuig / Verlichting / Achter mistlampen (indien van toepassing)

Achter mistlampen (indien van toepassing)

Schakel, om het mistachterlicht in te schakelen, met de koplampschakelaar de koplampen in en draai de mistachterlichtknop (1) in de stand "ON" (3).

Het mistachterlicht gaat branden als de knop voor het mistachterlicht in de stand "ON" wordt gezet, nadat de koplamp schakelaar in de parkeerlicht positie of high light positie.

Draai, om het mistachterlicht uit te schakelen, de mistachterlichtknop in de stand "AAN" of schakel de buitenverlichting uit (met autolicht).

Draai de knop naar de stand "OFF" om de mistachterlicht UIT te schakelen (zonder autolicht).

AANDACHT Het contact moet in de AAN positie zijn om de mistachterlicht aan te doen.

Zie ook:

KIA Picanto. Automatische-transmissievloeistof (indien van toepassing)
Controleren van niveau automatische-transmissievloeistof Het niveau van de automatische-transmissievloeistof moet regelmatig gecontroleerd worden. Zorg er voor dat de auto horizontaal sta ...

Hyundai i10. Vergrendeling
1. Neem de intelligente sleutel mee. 2. Sluit alle deuren. 3. Druk op de knop aan de buitenzijde van de portiergreep. 4. De gevaarlichten zullen een keer knipperen (de motorkap en de achter ...

Citroen C1. Elektrisch bedienbare voorportierruiten
Elektrische ruitbediening links voor. Elektrische ruitbediening rechts voor. Druk bij aangezet contact op een van de schakelaars om de desbetreffende ruit te openen of trek hem omhoog ...

Modellen: