Hyundai i10: Achter mistlampen
(indien van toepassing) - Verlichting - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Achter mistlampen (indien van toepassing)

Hyundai i10 / Hyundai i10 - Instructieboekje / Kenmerken van uw voertuig / Verlichting / Achter mistlampen (indien van toepassing)

Achter mistlampen (indien van toepassing)

Schakel, om het mistachterlicht in te schakelen, met de koplampschakelaar de koplampen in en draai de mistachterlichtknop (1) in de stand "ON" (3).

Het mistachterlicht gaat branden als de knop voor het mistachterlicht in de stand "ON" wordt gezet, nadat de koplamp schakelaar in de parkeerlicht positie of high light positie.

Draai, om het mistachterlicht uit te schakelen, de mistachterlichtknop in de stand "AAN" of schakel de buitenverlichting uit (met autolicht).

Draai de knop naar de stand "OFF" om de mistachterlicht UIT te schakelen (zonder autolicht).

AANDACHT Het contact moet in de AAN positie zijn om de mistachterlicht aan te doen.

Zie ook:

KIA Picanto. Motoroliepeil controleren
1. Controleer of de auto horizontaal staat. 2. Start de motor en laat deze op de normale bedrijfstemperatuur komen. 3. Zet de motor uit en wacht ongeveer 5 minuten zodat de olie naa ...

KIA Picanto. Parkeerrem
Parkeerrem controleren Controleer de slag van de parkeerrem door het aantal klikken te tellen wanneer de hendel volledig wordt aangetrokken. De parkeerrem alleen moet de auto veilig op een ...

KIA Picanto. VSM in werking
Als het VSM in werking is, gaat het controlelampje ESC ( ) knipperen. Als het Vehicle Stability Management goed werkt, voelt u mogelijk lichte trillingen in de auto. Dit wordt veroorzaakt door ...

Modellen: