Mercedes-Benz A-Klasse: Buitenspiegels instellen - Buitenspiegels - Spiegels - Stoelen, stuurwiel en spiegels - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: Buitenspiegels instellen

WAARSCHUWING U kunt de controle over het voertuig verliezen als u tijdens het rijden:

Er bestaat gevaar voor ongevallen!

De bestuurdersstoel, hoofdsteun, stuurkolom of spiegels instellen en de veiligheidsgordel omgespen voordat u de motor start.

WAARSCHUWING De buitenspiegels verkleinen het beeld. Zichtbare objecten zijn in werkelijkheid dichterbij dan het lijkt. Daardoor kunt u de afstand tot achter u rijdende verkeersdeelnemers verkeerd inschatten, bijvoorbeeld bij het veranderen van rijstrook. Er bestaat gevaar voor ongevallen!

Daarom altijd over de schouder kijken om de daadwerkelijke afstand tot achter u rijdende verkeersdeelnemers te kunnen inschatten.

Buitenspiegels

De sleutel in het contactslot in de stand of draaien.

Buitenspiegel passagierszijde: De toets indrukken.

Buitenspiegel bestuurderszijde: De toets indrukken.

  • Het controlelampje in de betreffende toets gaat rood branden.

    Het controlelampje dooft na enige tijd weer. Zolang het controlelampje brandt, kan de geselecteerde buitenspiegel met de toets worden ingesteld.

    De toets aan de boven- of onderzijde, rechts of links indrukken, tot de buitenspiegel correct ingesteld is. U moet een goed overzicht van de verkeerssituatie hebben.

    De buitenspiegels zijn enigszins bolvormig, hierdoor wordt het zicht vergroot.

    Bij lage buitentemperaturen worden de buitenspiegels na het starten van de auto automatisch verwarmd. Het verwarmen duurt maximaal tien minuten.

    Informatie 

    De buitenspiegels kunnen ook worden verwarmd door handmatig de achterruitverwarming in te schakelen.

      Zie ook:

      Fiat 500. Interieur
      Controleer af en toe of er geen water onder de matten is blijven staan (wegens water dat van schoenen, paraplu’s, enz. druppelt), waardoor het plaatwerk kan gaan roesten. STOELEN EN STOFFEN BE ...

      Citroen C1. Slepen van uw auto
      Uw auto kan uitsluitend aan de voorzijde worden gesleept. Neem het verwijderbare sleepoog dat is opgeborgen in de gereedschapsset onder de vloermat van de bagageruimte. K ...

      KIA Picanto. Bediening verlichting
      De lichtschakelaar heeft een stand voor het dimlicht en het parkeerlicht. Draai, om de verlichting te bedienen, de knop op het uiteinde van de combischakelaar naar een van de volgende stande ...

    • Modellen: