Mercedes-Benz A-Klasse: Buitenspiegels instellen - Buitenspiegels - Spiegels - Stoelen, stuurwiel en spiegels - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: Buitenspiegels instellen

WAARSCHUWING U kunt de controle over het voertuig verliezen als u tijdens het rijden:

Er bestaat gevaar voor ongevallen!

De bestuurdersstoel, hoofdsteun, stuurkolom of spiegels instellen en de veiligheidsgordel omgespen voordat u de motor start.

WAARSCHUWING De buitenspiegels verkleinen het beeld. Zichtbare objecten zijn in werkelijkheid dichterbij dan het lijkt. Daardoor kunt u de afstand tot achter u rijdende verkeersdeelnemers verkeerd inschatten, bijvoorbeeld bij het veranderen van rijstrook. Er bestaat gevaar voor ongevallen!

Daarom altijd over de schouder kijken om de daadwerkelijke afstand tot achter u rijdende verkeersdeelnemers te kunnen inschatten.

Buitenspiegels

De sleutel in het contactslot in de stand of draaien.

Buitenspiegel passagierszijde: De toets indrukken.

Buitenspiegel bestuurderszijde: De toets indrukken.

  • Het controlelampje in de betreffende toets gaat rood branden.

    Het controlelampje dooft na enige tijd weer. Zolang het controlelampje brandt, kan de geselecteerde buitenspiegel met de toets worden ingesteld.

    De toets aan de boven- of onderzijde, rechts of links indrukken, tot de buitenspiegel correct ingesteld is. U moet een goed overzicht van de verkeerssituatie hebben.

    De buitenspiegels zijn enigszins bolvormig, hierdoor wordt het zicht vergroot.

    Bij lage buitentemperaturen worden de buitenspiegels na het starten van de auto automatisch verwarmd. Het verwarmen duurt maximaal tien minuten.

    Informatie 

    De buitenspiegels kunnen ook worden verwarmd door handmatig de achterruitverwarming in te schakelen.

      Zie ook:

      Mercedes-Benz A-Klasse. Spoorassistent
      Algemene aanwijzingen De spoorassistent bewaakt het gebied vóór de auto met een bovenaan achter de voorruit bevestigde multifunctionele camera . Als de spoorass ...

      Toyota Aygo. Achterstoelen
      De rugleuningen van de achterstoelen kunnen worden neergeklapt. Rugleuningen achter neerklappen 1. Plaats de veiligheidsgordels in de houders. Plaats de gesp van de veiligheidsgordel in de ope ...

      Mercedes-Benz A-Klasse. Favorieten
      Favorieten oproepen en verlaten Oproepen: De toets van de controller indrukken. Favoriet selecteren, bijvoorbeeld Voertuig . De favorieten worde ...

    • Modellen: