Mercedes-Benz A-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen - Mobiele telefoon - Nuttige informatie - Beladen en nuttige informatie - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

WAARSCHUWING Wanneer u tijdens het rijden mobiele communicatieapparatuur bedient, kunt u van de verkeerssituatie worden afgeleid. Bovendien kunt u de controle over de auto verliezen. Er bestaat gevaar voor ongevallen!

Deze apparaten alleen gebruiken als de auto stilstaat.

 

Bij het gebruik van mobiele communicatieapparatuur in de auto de wettelijke voorschriften in acht nemen van het land waarin u zich bevindt.

Als de bediening van communicatieapparatuur tijdens het rijden wettelijk is toegestaan, deze alleen bedienen als de verkeerssituatie dit toelaat. U kunt anders van het verkeer worden afgeleid, een ongeval veroorzaken en uzelf en anderen verwonden.

De verhoogde elektromagnetische straling kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid en die van anderen. Door het gebruik van een buitenantenne wordt rekening gehouden met de in de wetenschap bediscussieerde mogelijke gezondheidsrisico's door elektromagnetische velden.

Mercedes-Benz adviseert het gebruik van een goedgekeurde buitenantenne. Daardoor wordt: Een aangekoppelde antenne heeft de volgende voordelen: Informatie over het inbouwen van mobilofoons en mobiele telefoons (RF-zenders) .  

Algemene aanwijzingen

Er zijn verschillende en mogelijk landspecifieke mobiele-telefoonhouders die in de auto kunnen worden ingebouwd.

Via de Bluetooth-interface kan een voor Bluetooth geschikte mobiele telefoon met het multimediasysteem worden verbonden. Dit is ook het geval als de auto is uitgerust met comforttelefonie.

Meer informatie over passende mobiele telefoons, telefoonhouders en het verbinden van voor Bluetooth geschikte mobiele telefoons met het multimediasysteem is verkrijgbaar: Welke functies en diensten er voor het telefoneren beschikbaar zijn, is afhankelijk van het type mobiele telefoon en de provider.  
Zie ook:

KIA Picanto. Waarschuwingslampje laag brandstofpeil
Dit waarschuwingslampje gaat branden: Als de brandstoftank bijna leeg is. Als de brandstoftank bijna leeg is: Vul zo snel mogelijk brandstof bij. LET OP Laag brandstofpeilDoorrijden met een ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen
WAARSCHUWING Als op een glad wegdek wordt teruggeschakeld om de remwerking van de motor te vergroten, kunnen de aangedreven wielen hun grip verliezen. Er bestaat verhoogd slipg ...

Mercedes-Benz A-Klasse. HOLD-functie inschakelen
Aan de inschakelvoorwaarden moet voldaan zijn; dit controleren. Het rempedaal indrukken. Het rempedaal snel verder indrukken, tot de melding ...

Modellen: