Mercedes-Benz A-Klasse: Mobiele telefoon zoeken en autoriseren (verbinden) - Mobiele telefoon aanmelden (Audio 20) - Bedieningssysteem - Multimediasysteem - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: Mobiele telefoon zoeken en autoriseren (verbinden)

Wanneer uw mobiele telefoon voor het eerst in combinatie met het multimediasysteem wordt gebruikt, moet de telefoon worden gezocht en vervolgens worden geautoriseerd (verbonden). Afhankelijk van de mobiele telefoon vindt de autorisatie plaats via Secure Simple Pairing of door het invoeren van een passkey. Het multimediasysteem biedt automatisch de voor uw mobiele telefoon geschikte methode aan. De mobiele telefoon wordt na de autorisatie altijd automatisch verbonden. Meer informatie over het gebruik van een mobiele telefoon met het multimediasysteem (zie de digitale handleiding).

Als het multimediasysteem uw mobiele telefoon niet vindt, kan dit aan bijzondere beveiligingsinstellingen van uw mobiele telefoon liggen (zie de handleiding van de fabrikant.)

Mobiele telefoon zoeken

Multimediasysteem:

Telefoon/ App. verbinden Nieuw apparaat verb. selecteren.

Verbinden via de auto selecteren.

Mobiele telefoon selecteren.

Mobiele telefoon aanmelden

Gebruik van één telefoon: Als nieuwe primaire telefoon verbinden selecteren.

Gebruik van twee telefoons: Als er al een mobiele telefoon verbonden is, Als extra telefoon verbinden selecteren.

Autorisatie via Secure Simple Pairing:

In het multimediasysteem en op de mobiele telefoon verschijnt een code.

Code op de mobiele telefoon bevestigen. Afhankelijk van de mobiele telefoon moet de verbinding met het multimediasysteem resp. voor de Bluetooth-profielen PBAP en MAP worden bevestigd. Het kan daarbij twee minuten duren voordat de bevestigingsvraag verschijnt (zie de handleiding van de fabrikant).

Codes zijn verschillend: Op het multimediasysteem Nee selecteren.

  • De procedure wordt afgebroken.

    Autorisatie herhalen.

    of

    Autorisatie door het invoeren van een passkey (kenmerk): In het invoermenu voor de passkey een willekeurige een- tot zestiencijferige cijfervolgorde invoeren.

    Met bevestigen.

    De passkey in de mobiele telefoon invoeren en bevestigen. Afhankelijk van de mobiele telefoon moet de verbinding met het multimediasysteem resp. voor de Bluetooth-profielen PBAP en MAP worden bevestigd. Het kan daarbij twee minuten duren voordat de bevestigingsvraag verschijnt (zie de handleiding van de fabrikant).  

    Symbolen in het apparaatbeheer

    Afhankelijk van het gebruik worden de symbolen in kleur weergegeven.

     

    Symbool Verklaring
      Mobiele telefoon is verbonden met het multimediasysteem
      SAP-telefoon is verbonden met het multimediasysteem
      Primaire telefoon met volledige functionaliteit

    SAP-telefoon

      Extra telefoon voor binnenkomende gesprekken bij gebruik van twee telefoons
      Zie ook:

      Fiat 500. Motor starten
      Afb. 85 Benzineversies (behalve 0.9 TwinAir 105 pk) trek de handrem aan; kies de vrijstand; trap het koppelingspedaal volledig in zonder het gaspedaal aan te raken; draai de contactsleut ...

      Toyota Aygo. Velgen
      Als een velg verbuigingen of scheuren vertoont of erg gecorrodeerd is, moet deze vervangen worden. Anders kan de band van de velg raken of kan de auto moeilijk beheersbaar worden. Keuze van ve ...

      Mercedes-Benz A-Klasse. Sleutelstanden met start-stoptoets
        Start-stoptoets Contactslot Zodra het contact is ingeschakeld, gaan alle controlelampjes in het combi-instrument ...

    • Modellen: