Mercedes-Benz A-Klasse: Instelling van het sluitsysteem wijzigen - Sleutel - Openen en sluiten - Mercedes-Benz A-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz A-Klasse: Instelling van het sluitsysteem wijzigen

De instelling van het sluitsysteem kan worden gewijzigd. Dan worden bij het ontgrendelen van de auto alleen het bestuurdersportier en de tankdopklep ontgrendeld. Dit kan nuttig zijn als u veel alleen onderweg bent.

Instelling wijzigen: Circa zes seconden tegelijkertijd de toetsen en ingedrukt houden, tot het batterijcontrolelampje tweemaal knippert.

Als de instelling van het sluitsysteem binnen het ontvangstgebied van de auto wordt gewijzigd, leidt het indrukken van de toets of overeenkomstig:

Nu werkt de sleutel als volgt:

Bestuurdersportier ontgrendelen: De toets indrukken.

Centraal ontgrendelen: Tweemaal de toets indrukken.

Centraal vergrendelen: De toets indrukken.

Bij de KEYLESS GO wijzigt de functie als volgt:

Bestuurdersportier ontgrendelen: De portierhandgreep van het bestuurdersportier aanraken.

Centraal ontgrendelen: De binnenzijde van de portierhandgreep van het passagiersportier of van een van de achterportieren aanraken.

Centraal vergrendelen: Het buitenste sensorvlak van een van de portierhandgrepen aanraken.

Fabrieksinstelling herstellen: Circa zes seconden tegelijkertijd de toetsen en ingedrukt houden, tot het batterijcontrolelampje tweemaal knippert.

Zie ook:

Hyundai i10. Automatisch openen/sluiten ruit (indien van toepassing) (Bestuurdersruit)
Als de ruitschakelaar even naar de tweede stand (6) wordt geduwd of getrokken, wordt de ruit geheel geopend of gesloten; ook als de schakelaar wordt losgelaten. Als bij een bewegende ruit de ...

Ford Ka+. Afmetingen voertuig - 4-deurs
  Item Omschrijving van de maat Afmeting A Totale lengte 4.256mm B Totale breedte inclus ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Transmissiestand- en aanduiding rijprogramma
De actuele transmissiestand en het rijprogramma staan op het op het multifunctioneel display. Transmissiestandaanduiding Aan ...

Modellen: