Hyundai i10: Vloermat anker(s)
(indien van toepassing) - Interieur kenmerken - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Vloermat anker(s) (indien van toepassing)

Vloermat anker(s) (indien van toepassing)

Wanneer u een vloermat gebruikt, moet u ervoor zorgen dat deze wordt bevestigd aan de vloermatankers in uw voertuig.

Dit belet de vloermat te verschuiven.

WAARSCHUWING U moet u houden aan het volgende tijdens het plaatsen van welke vloermat dan ook in het voertuig.
  • Zorg dat de vloermatten goed vastzitten aan de vloermatbevestigingen van het voertuig, voordat u gaat rijden in het voertuig.
  • Gebruik GEEN vloermat die niet goed bevestigd kan worden aan de vloermatbevestigingen van het voertuig.
  • Stapel vloermatten niet op elkaar (bijv. een vloermat voor alle weersomstandighden bovenop een tapijtmat). Gebruik maar één vloermat die op elke positie bevestigd moet worden.

    BELANGRIJK - Uw voertuig werd gemaakt met bevestgingen voor de vloermat aan de kant van de bestuurder die ontworpen zijn om de vloermat goed vast te houden.

    Om te voorkomen dat het gebruik van de pedalen gehinderd wordt, raden we aan om uitsluitend HYUNDAI vloermatten in uw voertuig te plaatsen.

Zie ook:

KIA Picanto. Gebruiksvoorzorgen stoffen stoelbekleding (indien van toepassing)
Reinig de stoffen stoelbekleding regelmatig met een stofzuiger en houd daarbij rekening met de materiaalkenmerken. Gebruik een geschikte interieurreiniger als de stoelen ernstig vervuild zijn d ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Veiligheidsgordels reinigen
WAARSCHUWING De veiligheidsgordel kunnen door bleken of kleuren aanzienlijk zwakker worden. Daardoor kunnen de veiligheidsgordel bijvoorbeeld bij een ongeval scheuren of uitval ...

Hyundai i10. LDWS-werking
Bediening: Drukt op de LDWS-knop terwijl de contactsleutel- knop in de stand AAN. De indicator licht (wit) op op het bedieningspaneel. Om te annuleren: Druk nogmaals op de LDWS-knop. De in ...

Modellen: