Hyundai i10: Motortemperatuurmeter
(indien van toepassing) - Meters - Instrumentenpaneel - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Motortemperatuurmeter (indien van toepassing)

Hyundai i10 / Hyundai i10 - Instructieboekje / Kenmerken van uw voertuig / Instrumentenpaneel / Meters / Motortemperatuurmeter (indien van toepassing)

Motortemperatuurmeter (indien van toepassing)

Deze meter toont de temperatuur van de motorkoelvloeistof wanneer het contact op AAN staat.

Blijf niet doorrijden met een oververhitte motor. Indien uw voertuig oververhit raakt, raadpleeg "Indien de motor oververhit raakt" in sectie 6.

OPMERKING Indien de meteraanwijzer beweegt buiten het normale bereikgebied naar de "130" positie, geeft deze oververhitting aan met motorschade tot gevolg.

 

WAARSCHUWING Verwijder nooit de radiatordop wanneer de motor heet is. Het koelsysteem is onder hoge druk. Door de dop te verwijderen zal de hete koelvloeistof uit de radiateur spuiten waardoor er brandwonden kunnen ontstaan.
Zie ook:

Hyundai i10. Cruise Control Systeem (indien van toepassing)
Cruise Control Werking Cruise indicator Cruise set indicator Het cruise control systeem stelt u in staat om harder te rijden dan ongeveer 30 km/uur (20 mph) zonder dat u het rempedaal ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Auto vergrendelen (noodsleutel)
Als de auto niet meer met de sleutel of met de KEYLESS-GO kan worden vergrendeld, de noodsleutel gebruiken. Het bestuurdersportier openen. Het passagiersportier, de achterportie ...

KIA Picanto. Rijden in de regen
Regen en natte wegen kunnen het rijden gevaarlijk maken, vooral wanneer u er niet op bedacht bent. Hier volgt een aantal aandachtspunten voor het rijden in de regen: Door hevige regenval ...

Modellen: