Hyundai i10: MENU: Telefoon (Type A-4) - Telefoonmodus
(indien van toepassing) - Audiosysteem - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: MENU: Telefoon (Type A-4)

MENU: Telefoon (Type A-4)

Druk toets [PHONE] in om de drie menu's weer te geven (Call History (Oproepoverzicht), Contacts (telefoonboek) Phone Setup (telefoon instellen).

Overzicht: [1] Toets

Het oproepoverzicht wordt weergegeven en kan worden gebruikt om een nummer te selecteren en te bellen.

Wanneer er geen oproepoverzicht bestaat, verschijnt er een scherm waarop wordt gevraagd of er een oproepoverzicht moet worden gedownload. (De downloadfunctie wordt op sommige mobiele telefoons mogelijk niet ondersteund)

Contactpersonen: [2] Toets

Het Contacten wordt weergegeven en kan worden gebruikt om een nummer te selecteren dat vervolgens gebeld kan worden.

Als er bij één contact meerdere nummers zijn opgeslagen, worden op een scherm het mobiele nummer, het privénummer en het zakelijke nummer weergegeven.

Selecteer het gewenste nummer om te bellen.

Als er geen contacten is, verschijnt er een scherm waarin gevraagd wordt of er een contactpersonen moet worden gedownload. (De downloadfunctie wordt op sommige mobiele telefoons mogelijk niet ondersteund)

Instellingen: [3] Toets

Het instelscherm voor de mobiele telefoon met Bluetooth Wireless Technology wordt weergegeven. Raadpleeg voor meer informatie "Telefoon Instellen".

Zie ook:

Toyota Aygo. Motorruimte
1KR motor Motorolievuldop Zekeringenkast Accu Koelvloeistofreservoir Radiateur Elektrische koelventilator Condensor Oliepeilstok Sproeierreservoir HM01 motor Ko ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen
WAARSCHUWING De afstands-pilot DISTRONIC reageert niet op: personen of dieren stilstaande obstakels op de weg, bijvoorbeeld wachtende of ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Auto laten zakken
WAARSCHUWING Als de wielbouten of -moeren niet met het voorgeschreven aanhaalmoment zijn vastgezet, kunnen de wielen loskomen. Er bestaat gevaar voor ongevallen! Na het ve ...

Modellen: