Fiat 500: Portieren - Kennismaking met de auto - Fiat 500 - InstructieboekjeFiat 500: Portieren

Handmatig openen van buitenaf (bestuurdersportier) Breng van buitenaf de sleutel in, draai hem in richting 1 fig. 38 en trek aan de handgreep. Als de auto van centrale portiervergrendeling is voorzien, worden bij het draaien van de sleutel alle sloten ontgrendeld.

Portieren

Handmatig openen van buitenaf (passagiersportier) Trek aan de handgreep. Het portier kan alleen geopend worden als de binnenste handgreep in stand 1 fig. 39 staat.

Portieren

Handmatige vergrendeling van buitenaf Breng, bij gesloten passagiersportier, de sleutel in en draai hem in richting 2 fig. 38.

Als de auto van centrale portiervergrendeling is voorzien, worden bij het draaien van de sleutel alle sloten gelijktijdig vergrendeld.

Het passagiersportier kan alleen van binnenuit vergrendeld worden, door de handgreep in stand 2 fig. 39 te plaatsen (rode zone A zichtbaar).

Vergrendelen/ontgrendelen van binnenuit Bedien de handgrepen op de portierpanelen fig. 39:

Als de auto van centrale portiervergrendeling is voorzien, worden bij het bedienen van de handgreep aan passagiers- of bestuurderszijde de sloten van alle portieren ontgrendeld/vergrendeld.

Met afstandsbediening

Druk op de knop : vergrendeling portieren.

Druk op de knop : ontgrendeling portieren.

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. Variabele Limiter
Algemene aanwijzingen   Inschakelen of snelheid verhogen LIM-controlelampje Inschake ...

KIA Picanto. Voorzorgsmaatregelen afstandsbediening
OPMERKING In de volgende omstandigheden werkt de afstandsbediening niet: Als de contactsleutel in het contactslot zit. Als de afstandsbediening buiten het bereik is van de ontvanger (ong ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Voorruit ontwasemen
Algemene aanwijzingen Met deze functie kan de voorruit worden ontdooid of kan de condens van de binnenzijde van de voorruit en zijruiten worden verwijderd.Informatie  De func ...

Modellen: