Fiat 500: Buitenverlichting - Kennismaking met de auto - Fiat 500 - InstructieboekjeFiat 500: Buitenverlichting

Buitenverlichting

DAGVERLICHTING

DIMLICHT KOPLAMPEN/ STADSLICHT

Met de keuzeschakelaar in de AUTOstand, worden de koplampen bestuurd door de schemersensor

GROOTLICHT

Grootlichtsignaal

PARKEERLICHTEN

Deze lampen kunnen ingeschakeld worden met de startschakelaar in de STOP-positie of met de sleutel verwijderd, door de linker hendelring eerst naar de positie te bewegen (of de AUTO-positie als het voertuig geen schemersensor heeft) en dan naar positie . Het waarshuwingslampje gaat branden op het instrumentenpaneel.

Herhaal dezelfde handeling om ze uit te schakelen.

RICHTINGAANWIJZERS

Zet de hendel in de (stabiele) stand:

RIJBAANWISSELFUNCTIE

FOLLOW ME HOME

Met deze functie kan de ruimte vóór de auto een bepaalde periode worden verlicht.

Inschakelen

Het "Follow Me Home" systeem wordt ingeschakeld door de hendel fig. 25 naar het stuurwiel te trekken, tot de eindaanslag. Deze functie kan binnen 2 minuten nadat de motor is afgezet ingeschakeld worden. Met deze functie kunnen de verlichting en het dimlicht worden ingeschakeld.

De inschakeltijd van de koplampen kan worden ingesteld door de hendel één of meerdere keren naar het stuurwiel te trekken (onstabiele positie). In dit geval kan er gekozen worden uit 0, 30, 60, 90 tot maximaal 210 seconden. Elke keer als de hendel wordt bediend, gaat het waarschuwingslampje op het instrumentenpaneel branden. Op het display verschijnt een bericht en de voor de functie ingestelde tijdsduur.

Het lampje gaat branden wanneer de hendel voor het eerst wordt bediend en blijft branden totdat de functie automatisch wordt uitgeschakeld.

Uitschakelen

De functie kan worden uitgeschakeld door de koplampen of het stadslicht in te schakelen, of door de linkerhendel langer dan 2 seconden naar het stuurwiel te trekken (onstabiele positie), of door de startinrichting op MAR te zetten.

AUTO FUNCTIE (Schemersensor) (voor bepaalde versies/markten)

Dit is een infrarood-LEDsensor die samen met de regensensor werkt. Hij bevindt zich op de voorruit (fig. 25) en kan variaties in het buitenlicht detecteren op basis van de lichtgevoeligheid die ingesteld is in het Menu van het display of het Uconnect™ 5" of 7" HD systeem (waar voorzien).

Hoe hoger de gevoeligheid, des te minder buitenlicht er nodig is om de buitenverlichting automatisch in te schakelen.

AUTO FUNCTIE

Inschakeling van de functie Zet de linker hendelring fig. 26 in de AUTO-stand.

BELANGRIJK: De functie kan alleen worden ingeschakeld met de startinrichting in stand MAR.

Uitschakeling van de functie Om de functie uit te schakelen, de linker hendelring A naar stand draaien.

AUTO FUNCTIE

Zie ook:

Hyundai i10. LDWS-werking
Bediening: Drukt op de LDWS-knop terwijl de contactsleutel- knop in de stand AAN. De indicator licht (wit) op op het bedieningspaneel. Om te annuleren: Druk nogmaals op de LDWS-knop. De in ...

Hyundai i10. Achterklep ontgrendelen
1. Neem de intelligente sleutel mee. 2. Druk op de schakelaar in de greep van de achterklep. 3. De achterklep zal ontgrendelen. AANDACHT Zodra de achterklep wordt geopend en vervolgens g ...

KIA Picanto. Buitenzijde voorruit ontdooien
Zet de aanjager in de hoogste stand (geheel naar rechts). Stel de temperatuur in op maximaal (HI). Druk op de toets ontwaseming ( ). Op basis van de omgevingstemperatuur zal de ai ...

Modellen: