Citroen C1: Ventilatie - Ergonomie en comfort - Citroen C1 - InstructieboekjeCitroen C1: Ventilatie

Ventilatie

  1. Uitstroomopeningen voorruitontwaseming.
  2. Middelste ventilatierooster.
  3. Zijventilatieroosters.
  4. Uitstroomopeningen voor beenruimte inzittenden voor.
  5. Uitstroomopeningen voor beenruimte inzittenden achter (volgens uitvoering).

Gebruiksadviezen

Als de binnentemperatuur zeer hoog blijft nadat de auto lang in de zon heeft gestaan, kunt u het passagierscompartiment kort ventileren.

Zorg voor een goede verdeling van de lucht en let erop dat het luchtinlaatrooster, de ventilatieroosters, de luchtkanalen en de uitstroomopeningen onder de voorstoelen niet afgedekt zijn.

Zorg ervoor dat het interieurfilter, dat zich achter het dashboardkastje in de aircogroep bevindt, in een goede staat verkeert. De filterelementen dienen periodiek te worden vervangen. Laat de filterelementen twee keer zo vaak vervangen als de omstandigheden dit vereisen.

Zet de airconditioning 1 tot 2 keer per maand 5 tot 10 minuten aan om het systeem in perfecte staat te houden.

Tevens adviseren wij de airconditioning regelmatig te laten controleren om een goede werking van het systeem te waarborgen.

Gebruik de airconditioning niet als deze niet koelt en laat het systeem in dat geval door het CITROËN-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats controleren.

 

Condensvorming in de airconditioning kan ertoe leiden dat er zich een klein plasje water onder de auto vormt, dit is een normaal verschijnsel.

 

De airconditioning bevat geen chloor en is niet schadelijk voor de ozonlaag.
Zie ook:

Hyundai i10. Wasser vloeistof
Het controleren van het wasser vloeistof niveau De reservoir van de ruitensproeier is doorzichtig zodat u het niveau gemakkelijk kunt controleren. Controleer het vloeistofniveau en voeg zon ...

Ford Ka+. Crashsensoren en airbagcontrolelamp
WAARSCHUWINGUitrusting aan de voorzijde van uw auto (inclusief motorkap, bumpersysteem, frame, carrosseriestructuur vooraan, trekhaken en motorkappennen) wijzigen of toevoegen kan de pr ...

Citroen C1. Veiligheidsgordels
Veiligheidsgordels vóór De veiligheidsgordels vóór zijn voorzien van een pyrotechnische gordelspanner en een spankrachtbegrenzer. Deze systemen zorgen voor extr ...

Modellen: