Hyundai i10: Voertuig gewicht - Het besturen van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Voertuig gewicht

Twee labels op de deur van de bestuurder tonen hoeveel gewicht uw voertuig mag trekken: het band en lading informatielabel en het certificaatlabel.

Lees de aanwijzigen voor het laden van het voertuig en wordt zodoende bekend met de terminologie om de gewichtskwalificaties van het voertuig en het certificaatlabel vast te stellen:

Basis ledig gewicht Dit is het gewicht van het voertuig inclusief een volle brandstoftank en alle standaarduitrusting. Het omvat geen inzittende, vracht of optionele uitrusting.

Voertuig ledig gewicht Dit is het gewicht van het voertuig zoals het is afgeleverd, eventueel inclusief de extra uitrusting, vanaf de HYUNDAI dealer.

Laadgewicht Het laadgewicht is het gewicht waarmee de auto mag geladen mag worden inclusief de inzittenden en optionele uitrusting.

GAW (Bruto asgewicht) Dit is het totale gewicht per as (voor en achter) - inclusief ledig gewicht van het voertuig en alle laadvermogen.

GAWR (Bruto asgewicht kwalificatie) Dit is de maximaal toegelaten gewicht per as (voor of achter). Deze gegevens worden getoond op de certificaatlabel.

De totale lading op iedere as mag nooit het opgegeven GAWR overschrijden.

GVW (Bruto voertuiggewicht) Dit is de Basis Ledig Gewicht met werkelijke belading en inzittenden.

GVWR (Bruto voertuig gewicht kwalificatie) Dit is de maximaal toegelaten gewicht van een volledig geladen voertuig (inclusief alle opties, uitrusting, passagiers en vracht). De GVWR wordt getoond op de certificeringsetiket geplaatst op de bestuurders- deurdrempel.

Overbelasting

WAARSCHUWING De bruto asgewicht kwalificatie (GAWR) en de bruto voertuiggewicht kwalificatie (GVWR) voor uw voertuig zijn op de certificeringsetiket vermeld. Het overschrijden van deze kwalificaties kan een ongeval of voertuigschade veroorzaken. U kun het gewicht van uw lading berekenen door de bagage (en inzittenden) te wegen voordat het voertuig wordt beladen. Wees voorzichtig om het voertuig niet te overladen.
Zie ook:

Hyundai i10. Selectieknop
Met de selectieknop kan de richting van de luchtstroom door het ventilatiesysteem worden geselecteerd. De luchtstroom kan worden gericht naar de vloer, dashboard uitgangen of voorruit. Vi ...

Hyundai i10. Voor-ruitenwisserbladen
Type A 1. Til de wisserarm op en draai de wisserarm zodat de plastic grendel clip ingedrukt kan worden. VOORZICHTIG Voorkom dat de wisserarm tegen de ruit valt, omdat de ruit kan bescha ...

KIA Picanto. LCD-standen (voor instrumentenpaneel type B)
1. Modus van de boordcomputer Deze modus geeft ritinformatie weer, zoals de dagteller en het brandstofverbruik. Voor meer informatie, zie "Tripcomputer". 2. Servicemodus Deze m ...

Modellen: