Hyundai i10: Motortemperatuurmeter
(indien van toepassing) - Meters - Instrumentenpaneel - Kenmerken van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: Motortemperatuurmeter (indien van toepassing)

Hyundai i10 / Hyundai i10 - Instructieboekje / Kenmerken van uw voertuig / Instrumentenpaneel / Meters / Motortemperatuurmeter (indien van toepassing)

Motortemperatuurmeter (indien van toepassing)

Deze meter toont de temperatuur van de motorkoelvloeistof wanneer het contact op AAN staat.

Blijf niet doorrijden met een oververhitte motor. Indien uw voertuig oververhit raakt, raadpleeg "Indien de motor oververhit raakt" in sectie 6.

OPMERKING Indien de meteraanwijzer beweegt buiten het normale bereikgebied naar de "130" positie, geeft deze oververhitting aan met motorschade tot gevolg.

 

WAARSCHUWING Verwijder nooit de radiatordop wanneer de motor heet is. Het koelsysteem is onder hoge druk. Door de dop te verwijderen zal de hete koelvloeistof uit de radiateur spuiten waardoor er brandwonden kunnen ontstaan.
Zie ook:

Peugeot 108. Tijd instellen
Radio De tijd kan worden ingesteld met de draaiknop "MENU" : druk op de draaiknop om toegang te krijgen tot de menu's en een gemaakte keuze te bevestigen, draai aan de draaiknop om een fun ...

KIA Picanto. Aanwijzingen voor het veilig gebruik van de bandenreparatieset
Breng uw auto tot stilstand op een veilige plaats, zodat u bij het werken met de TMK niet in de buurt bent van voorbijrijdend verkeer. Plaats uw gevarendriehoek op een opvallende plaats o ...

Toyota Aygo. Velgen
Als een velg verbuigingen of scheuren vertoont of erg gecorrodeerd is, moet deze vervangen worden. Anders kan de band van de velg raken of kan de auto moeilijk beheersbaar worden. Keuze van ve ...

Modellen: