Hyundai i10: FCW-werking - Voorwaarts Botsing Waarschuwingssysteem
(FCW) (indien van toepassing) - Het besturen van uw voertuig - Hyundai i10 - InstructieboekjeHyundai i10: FCW-werking

FCW-werking

FCW zal standaard AAN staan wanneer het voertuig opnieuw opgestart wordt zelfs wanneer FCW was uitgeschakeld.

Het uitschakelen van het FCW-syteem, druk op de FCW OFF-knop. Het Waarschuwingslampje FCW ( ) in het instrumentenpaneel zal gaan branden.

Wanneer het FCW-waarschuwingslampje blijft branden, zelfs wanneer het FCW-Systeem ingeschakeld is, we adviseren u het systeem te laten nakijken door een officiële HYUNDAI-dealer.

Waarschuwingsmeldinge

FCW-waarschuwingslampje zal knipperen en een signaal zal gegeven worden wanneer er snel een trager bewegend, remmend of een stoppend voorligend voertuig nadert.

Verminder onmiddelijk uw snelheid om een botsing te voorkomen.

WAARSCHUWING
  • Het Voorwaarts Botsing Waarschuwingssysteem is een aanvullend systeem om u te assisteren en zijn effect kan verschillen afhankelijk van de weg- en rijcondities.

    Vertrouw niet alleen maar op het systeem en besteedt altijd aandacht om gevaarlijke voorkomende situaties te voorkomen.

  • FCW is een waarschuwingssysteem en is niet van toepassing bij het automatisch remmen in een aanrijdingssituatie in de buurt.

    FCW kunnen geen waarschuwing met genoeg tijd voorzien om een aanrijding helpen te voorkomen.

    FCW detecteert geen voetgangers, dieren, tekens, constructies of andere voorwerpen. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om aandacht te besteden aan de rijbaan om botsingen te voorkomen.

FCW-werking

Storing FCW

Wanneer de FCW niet goed werkt, het waarschuwingslampje FCW ( ) zal gaan branden.

Zie ook:

Hyundai i10. Automatische versnellingsbak
De automatische versnellingsbak heeft 4 versnellingen vooruit en een achteruit. Een versnelling kan worden gerealiseerd afhankelijk van de positie van de schakelingspook. WAARSCHUWING Om de ...

KIA Picanto. Hoogte afstellen
Hoger: trek de hoofdsteun omhoog naar de gewenste positie (1). Lager: druk de ontgrendelknop (2) in en laat de hoofdsteun naar de gewenste positie (3) zakken. LET OP Wanneer u de rug ...

Ford Ka+. Standlicht
Trek de multistekker los. Draai de lamphouder linksom en verwijder deze. Trek aan de gloeilamp. Druk de lamphouder in en draai de houder met de klok mee om in elkaar te zetten. Ri ...

Modellen: