Compacte stadsauto: Wiel aanbrengen

WAARSCHUWING

Zorg dat de pijlen op banden voor één draairichting in de juiste draairichting wijzen wanneer de auto voorwaarts rijdt. Als u een reservewiel moet plaatsen met de pijlen in de omgekeerde richting, dan moet u de band zo snel mogelijk opnieuw laten plaatsen.

Gebruik alleen goedgekeurde velgen- en bandenmaten. Het gebruik van andere maten kan beschadiging van de auto tot gevolg hebben en maakt de typegoedkeuring ongeldig.

Zorg ervoor dat er zich geen vet of olie op de schroefdraad of tussen de tapeinden en de moeren bevindt. Hierdoor kunnen de moeren tijdens het rijden losraken.

Laat geen run-flat banden monteren indien de auto hiermee oorspronkelijk niet was uitgerust. Neem voor meer informatie over compatibiliteit contact op met een erkende dealer.
WAARSCHUWING

Bevestig lichtmetalen velgen niet met wielmoeren die voor stalen velgen zijn bestemd.

Gebruik uitsluitend de specifieke wielmoeren en velgen die bij uw auto werden geleverd. Neem bij twijfel contact op met een erkende dealer.
N.B.: De wielmoeren voor lichtmetalen velgen en stalen spaakvelgen kunnen gedurende korte tijd worden gebruikt voor het vastzetten van de stalen velg van het reservewiel (maximaal twee weken).

N.B.: Controleer of de contactvlakken tussen velg en naaf schoon zijn.

N.B.: Zorg ervoor dat de conische zijde van de wielmoeren naar de velg is gekeerd.
  1. Monteer het wiel en de sierdop.
  1. Draai de wielmoeren handvast aan.
  1. Breng de dopsleutel voor de wielslotmoer aan.

Wiel aanbrengen

  1. Haal de wielmoeren in de aangegeven volgorde voorlopig aan.
  1. Laat de auto zakken en verwijder de krik.
  1. Haal de wielmoeren in de aangegeven volgorde volledig aan. Zie Technische specificatie.
WAARSCHUWING

Laat het aanhaalmoment van de wielmoeren en de bandenspanning zo spoedig mogelijk controleren.

    READ NEXT:

     Bandenspanning

    Aanhaalmoment wielmoer Wieltype Koppel Alle 133Nm Bandenspanningen (koude banden) Bandenmaat Normale belading Volle belading Vóór

     Afmetingen voertuig - 5-deurs

      Item Omschrijving van de maat Afmeting A Totale lengte 3.929mm B Totale breedte inclusief buitenspiegels met zijknipperlichten 1.

    SEE MORE:

     Beschrijving van andere rechten en beperkingen

    Spraakherkenning: Indien de SOFTWARE spraakherkenningscomponenten omvat, dient u er rekening mee te houden dat spraakherkenning een inherent statistisch proces is en dat herkenningsfouten inherent aan het proces zijn. FORD MOTOR

     Centraal derde remlicht

    Open de achterklep. Verwijder het doorvoerrubber. Maak met een platte schroevendraaier de klemmen los, verwijder de lamp en koppel de stekker los. Maak de lamphouder los en verwijder de gloeilamp. Kentekenplaatverlichting M