Ford Ka+: Wiel aanbrengen - Een wiel vervangen - Wielen en 
banden - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: Wiel aanbrengen

WAARSCHUWING

Zorg dat de pijlen op banden voor één draairichting in de juiste draairichting wijzen wanneer de auto voorwaarts rijdt. Als u een reservewiel moet plaatsen met de pijlen in de omgekeerde richting, dan moet u de band zo snel mogelijk opnieuw laten plaatsen.

Gebruik alleen goedgekeurde velgen- en bandenmaten. Het gebruik van andere maten kan beschadiging van de auto tot gevolg hebben en maakt de typegoedkeuring ongeldig.

Zorg ervoor dat er zich geen vet of olie op de schroefdraad of tussen de tapeinden en de moeren bevindt. Hierdoor kunnen de moeren tijdens het rijden losraken.

Laat geen run-flat banden monteren indien de auto hiermee oorspronkelijk niet was uitgerust. Neem voor meer informatie over compatibiliteit contact op met een erkende dealer.
WAARSCHUWING

Bevestig lichtmetalen velgen niet met wielmoeren die voor stalen velgen zijn bestemd.

Gebruik uitsluitend de specifieke wielmoeren en velgen die bij uw auto werden geleverd. Neem bij twijfel contact op met een erkende dealer.
N.B.: De wielmoeren voor lichtmetalen velgen en stalen spaakvelgen kunnen gedurende korte tijd worden gebruikt voor het vastzetten van de stalen velg van het reservewiel (maximaal twee weken).

N.B.: Controleer of de contactvlakken tussen velg en naaf schoon zijn.

N.B.: Zorg ervoor dat de conische zijde van de wielmoeren naar de velg is gekeerd.
  1. Monteer het wiel en de sierdop.
  1. Draai de wielmoeren handvast aan.
  1. Breng de dopsleutel voor de wielslotmoer aan.

Wiel aanbrengen

  1. Haal de wielmoeren in de aangegeven volgorde voorlopig aan.
  1. Laat de auto zakken en verwijder de krik.
  1. Haal de wielmoeren in de aangegeven volgorde volledig aan. Zie Technische specificatie.
WAARSCHUWING

Laat het aanhaalmoment van de wielmoeren en de bandenspanning zo spoedig mogelijk controleren.

Zie ook:

Ford Ka+. MyKey programmeren
Optionele Instellingen Schakel het contact in met behulp van een admin-sleutel. Verkrijg toegang tot het hoofdmenu via het informatiedisplay. Selecteer MyKey en druk op de knop OK of de pij ...

Hyundai i10. Interieurlicht
OPMERKING Gebruik de interieurverlichting niet voor langere perioden wanneer de motor niet draait. Het kan een lege veroorzaken.   WAARSCHUWING Gebruik de binnenverlichting niet ...

Fiat 500. Veiligheid
BESCHERMINGSSYSTEMEN INZITTENDEN Tot de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen van de auto behoren de volgende beschermingssystemen: veiligheidsgordels; SBR-systeem (Seat Belt Reminder); ho ...

Modellen: