Ford Ka+: USB - Audioeenheid - Audiosysteem - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: USB

N.B.: Maak alleen gebruik van USB-massaopslagapparaten.

N.B.: Zet de audio-unit altijd op een andere bron (bijvoorbeeld de radio) alvorens het USB-apparaat te ontkoppelen.

N.B.: Breng geen USB-hubs of -splitters aan.

N.B.: Het systeem is alleen ontworpen voor het herkennen en lezen van geschikte audiobestanden van een USB-apparaat dat voldoet aan de klasse voor USB-massaopslagapparaten of een iPod. Er kan niet worden gegarandeerd dat alle beschikbare USB-apparaten met het systeem kunnen worden gecombineerd.

N.B.: Het is mogelijk compatibele apparaten aan te sluiten via een USB-verlengkabel en apparaten die rechtstreeks in de USB-aansluiting worden geplugd (bijvoorbeeld USB-geheugensticks en penstations).

N.B.: Het kan voorkomen dat sommige USB-apparaten met een hoger stroomverbruik incompatibel zijn (bijvoorbeeld sommige grotere harde schijven).

N.B.: De toegangstijd voor het lezen van de bestanden van het externe apparaat variëren afhankelijk van factoren zoals de bestandsstructuur, de grootte van het bestand en de inhoud van het apparaat.

De audioeenheid ondersteunt tal van externe apparaten. Eenmaal aangesloten kan het externe apparaat worden aangestuurd via de audio-unit.

Het USB-apparaat gebruiken

Sluit het apparaat aan op de audioeenheid.

Selecteer het USB-apparaat als de audiobron. Druk hiervoor op de toets MEDIA tot het USB-scherm in het display verschijnt. Als de functie AUTOM. AFSPELEN is ingeschakeld nadat het USB-apparaat is aangesloten, wordt het eerste nummer van de eerste map automatisch afgespeeld. Als de functie AUTOM. AFSPELEN is uitgeschakeld, dient u op de toets OK te drukken om te bevestigen en het nummer te beginnen luisteren. Nadat de audiobron is gewijzigd, wordt de afspeelpositie op het USB-apparaat onthouden.

N.B.: In de USB-modus zet u AUTOM. AFSPELEN aan of uit door op de toets MENU te drukken, naar het scherm AUTOM. AFSPELEN te gaan en de pijltjestoetsen omhoog of omlaag te gebruiken om een keuze te maken. Druk ter bevestiging op de toets OK.

Druk op de pijltjestoetsen omhoog en omlaag om achteruit en vooruit door de nummers te gaan. Houd deze toetsen ingedrukt om snel vooruit en achteruit door het nummer te gaan. U kunt ook een nummer selecteren via het numerieke toetsenbord. Kies het gewenste nummer door het volledig in te voeren (bijvoorbeeld 1 en daarna 2 voor nummer 12) of kies het nummer en druk meteen daarna op de toets OK.

U kunt de map wijzigen door herhaaldelijk op de toets MENU te drukken totdat het scherm 'USB verkennen' verschijnt. Druk op OK en gebruik de pijltjestoetsen omhoog en omlaag om uw optie te selecteren. Druk op OK om te bevestigen.

Zie ook:

Citroen C1. Reservewiel
In het geval van een lekke band kunt u het wiel met het bij de auto geleverde gereedschap verwisselen volgens de onderstaande procedure. Parkeren van de auto Zet de auto, voor zover mogelijk, ...

Mercedes-Benz A-Klasse. AMG Performance-uitlaatsysteem (Mercedes-AMG auto's)
Met de stand van de uitlaatgasklep kan worden gekozen tussen verschillende volumes van het AMG Performance uitlaatsysteem. Als het contact korter dan 4 uur uitgeschakeld was, blijft de ...

Hyundai i10. Geluidmenu
Druk toets [SETUP/CLOCK] Selecteer [Sound]. Audio-instellingen In dit menu kunt u 'Bass, Middle en Treble' en de Fader en Balance instellen. Selecteer [Audio Settings] (Audio-instellingen ...

Modellen: