Compacte stadsauto: Systeemstatus MyKey controleren

Ford Ka+ / Ford Ka+ - Instructieboekje (2018-2024) / MyKey / Systeemstatus MyKey controleren

Informatie over de MyKeys die voor uw auto geprogrammeerd zijn, kunt u vinden met behulp van het informatiedisplay. Zie General Information.

MyKey-afstand

Registreert de afstand wanneer bestuurders een MyKey gebruiken. De enige manier om de totale afgelegde afstand te verwijderen is via een admin-sleutel om alle MyKeys te wissen. Als de afgelegde afstand niet wordt geregistreerd zoals verwacht, dan gebruikt de beoogde gebruiker de MyKey niet of werd deze onlangs gewist door een admin-sleutel en werd de MyKey daarna opnieuw aangemaakt.

Aantal MyKeys

Wijst op het aantal MyKeys die voor uw auto zijn geprogrammeerd. Gebruik deze functie om te detecteren hoeveel MyKeys er zijn voor uw auto en te bepalen wanneer alle MyKeys zijn verwijderd.

Aantal admin-sleutels

Hier wordt aangeduid hoeveel admin-sleutels er voor uw auto geprogrammeerd zijn. Gebruik deze functie om te bepalen hoeveel admin-sleutels er zijn voor uw auto en te detecteren of er een extra MyKey is geprogrammeerd.

MyKey gebruiken bij op afstand bedienbare startsystemen

MyKey is niet compatibel met startsystemen op afstand die niet door Ford goedgekeurd zijn. Als u besluit een startsysteem op afstand aan te brengen, neem dan contact op met een erkende dealer voor een door Ford goedgekeurd startsysteem op afstand.

    READ NEXT:

     MyKey - probleemoplossing

    Alle voertuigen Toestand Mogelijke oorzaken Ik kan geen MyKey maken. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. De sleutel in het contactslot is de enige sleutel. Er

     Vergrendelen en ontgrendelen

    U kunt de handmatige portierregeling, de sleutel of de afstandsbediening gebruiken om de auto te vergrendelen en te ontgrendelen.

    SEE MORE:

     Parkeren

    Om te stoppen en parkeren een plek met een geschikte ondergrond zoeken . De handelingen bij het parkeren alleen in de aangegeven volgorde uitvoeren. De wagen afremmen tot stilstand en het rempedaal ingetrapt houden. De handrem stevig aantrek

     Hoogte van veiligheidsgordels afstellen

    WAARSCHUWINGPlaats de hoogteversteller van de veiligheidsgordel zodanig dat de riem op het midden van uw schouder rust. Als de veiligheidsgordel niet goed is afgesteld, kan deze minder doeltreffend werken en is de kans op verwonding