Ford Ka+: SYNC Mobiele apps inschakelen - Toepassingen en diensten SYNC - SYNC - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: SYNC Mobiele apps inschakelen

Om het systeem te gebruiken moet u ermee instemmen om informatie voor toestemming en updates van apps te sturen en te ontvangen, via het gegevensplan dat is gekoppeld aan het verbonden apparaat.

Via het verbonden apparaat worden er gegevens naar Ford in de Verenigde Staten gestuurd. De gegevens zijn gecodeerd en bevatten uw VIN, SYNC-modulenummer, anonieme gebruiksstatistieken en informatie om bugs op te lossen. Updates kunnen automatisch worden uitgevoerd.

N.B.: U moet mobiele apps inschakelen voor elk verbonden apparaat wanneer u voor het eerst een mobiele app selecteert via het systeem.

N.B.: De standaardtarieven voor dataverkeer zijn van toepassing. Ford is niet verantwoordelijk voor eventuele extra kosten die uw serviceprovider aanrekent wanneer uw auto gegevens stuurt of ontvangt via het verbonden apparaat. Dit omvat eventuele extra kosten wanneer u rijdt in gebieden met roaming buiten een eigen netwerk.

Status van apps

U kunt de huidige status van een app zien in het menu met instellingen. Er zijn drie mogelijke statussen:

Mededeling Omschrijving en actie
Update nodig Het systeem heeft een nieuwe app gedetecteerd waarvoor toestemming of een algemene update van de toestemming is vereist.
Up-to-date Er is geen update vereist.
Updaten... Het systeem probeert een update te ontvangen.

Opties in het menu instellingen:

Mededeling Omschrijving en actie
Upd. aanvragen Als er een update nodig is en u de update handmatig wilt vragen, bijvoorbeeld wanneer u zich op een Wi-Fi hotspot bevindt.
Upd. uitschak. Selecteer deze optie om automatische updates uit te schakelen.

Toestemmingen voor apps

Toestemmingen worden onderverdeeld in groepen. U kunt deze groepen met toestemmingen individueel toekennen. Via het menu met instellingen kunt u de status van een groep toestemmingen op elk moment wijzigen wanneer u niet aan het rijden bent.

Wanneer u een app start via SYNC, kan het systeem vragen om bepaalde toestemmingen te verlenen, bijvoorbeeld:

N.B.: U hoeft alleen toestemming te geven wanneer u een app voor het eerst gebruikt met SYNC.

N.B.: Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies van privacy met betrekking tot het gebruik van een app, of de verspreiding van eventuele gegevens over de auto waarvoor u ons de toestemming geeft deze naar een app te sturen.

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. TEMPOMAT-hendel
  Actuele of hogere snelheid opslaan Voorgeschreven afstand instellen LIM-controlelam ...

KIA Picanto. Een kinderzitje (CRS) kiezen
Neem bij het kiezen van een kinderzitje altijd de volgende punten in acht: Controleer of het kinderzitje is voorzien van een label waarop staat dat het wettelijk goedgekeurd is. Een kinde ...

Toyota Aygo. Kindersloten achterportieren (5-deurs uitvoeringen)
Het portier kan niet vanaf de binnenzijde van de auto worden geopend wanneer het kinderslot is geactiveerd. Ontgrendelen Vergrendelen Hierdoor wordt voorkomen dat kinderen per ongeluk de ...

Modellen: