Ford Ka+: SYNC Licentieovereenkomst Eindgebruiker (EULA) - Licentieovereenkomst eindgebruiker - Bijlagen - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: SYNC Licentieovereenkomst Eindgebruiker (EULA)

Ford Ka+ / Ford Ka+ - Instructieboekje / Bijlagen / Licentieovereenkomst eindgebruiker / SYNC Licentieovereenkomst Eindgebruiker (EULA)

Indien u niet instemt met deze licentieovereenkomst voor eindgebruikers (EULA) mag u de apparaten niet gebruiken en mag u de software niet kopiëren. Met ieder gebruik van de software, inclusief maar niet beperkt tot het gebruik ervan op de apparaten, stemt u met deze EULA (of bekrachtigt u uw eerdere toestemming).

Met deze EULA-softwarelicentie wordt u het volgende toegekend:

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. Dakdragers
Belangrijke veiligheidsaanwijzingen WAARSCHUWING Als het dak wordt beladen, wordt het zwaartepunt van het voertuig hoger en verandert het rijgedrag. Als de maximumdakbelastin ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Aanwijzingen met betrekking tot veiligheidsvesten
  Maximum aantal wasbeurten Maximale wastemperatuur Niet bleken ...

Hyundai i10. Air-bag activeringscondities
Voor air-bags Voor air-bags zijn ontworpen om te ontplooien bij een frontale aanrijding afhankelijk van de intensiteit, snelheid of hoeken van aanrijding. Hoewel de air-bags van bestuurder ...

Modellen: