Ford Ka+: Regionale modus - Audioeenheid - Audiosysteem - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: Regionale modus

De regionale modus regelt het gedrag van alternatieve frequenties (AF) door tussen regionale netwerken van een hoofdzender te schakelen. Een zender kan over een groot netwerk beschikken dat in een groot deel van het land te ontvangen is. Op verschillende tijden van de dag kan dit grote netwerk worden onderverdeeld in een aantal kleinere regionale netwerken, die bijvoorbeeld in grotere plaatsen of steden zijn gevestigd. Wanneer het netwerk niet in regionale zenders wordt opgesplitst, zendt het complete netwerk hetzelfde programma uit.

Regionale modus aan: Dit voorkomt het willekeurig schakelen naar andere regionale netwerken, die niet hetzelfde programma uitzenden.

Regionale modus uit: Hiermee kan een groter gebied worden ontvangen wanneer naburige regionale netwerken hetzelfde programma uitzenden, maar kan leiden tot willekeurig overschakelen wanneer dit niet het geval is.

  1. Druk op de MENU toets.
  2. Blader naar de regio-optie en draai naar aan of uit met de pijltjestoetsen omhoog en omlaag.
  3. Druk op de toets OK om te terug te keren.
Telefoon en spraakbesturing gebruiken

N.B.: Door gebruik van het systeem bij uitgeschakelde motor wordt de accu ontladen.

N.B.: Aangezien er geen algemene overeenkomst bestaat, kunnen fabrikanten van mobiele telefoons tal van profielen in hun Bluetooth-toestellen zetten. Daarom kan de telefoon incompatibel zijn met het handenvrije systeem, wat in sommige gevallen de systeemprestaties aanzienlijk kan beperken. Om dit te voorkomen moeten alleen aanbevolen telefoons worden gebruikt. Zie de handleiding van uw mobiele telefoon of ga naar uw lokale Ford website om de compatibiliteit van het toestel te controleren.

In dit deel worden de functies van het handenvrije Bluetooth-systeem voor mobiele telefoons beschreven.

Het Bluetooth-gedeelte van het systeem voor mobiele telefoons biedt interactie tussen het audiosysteem en uw mobiele telefoon. Hiermee kunt u het audiosysteem gebruiken om oproepen te maken en te ontvangen zonder dat u de mobiele telefoon moet vasthouden.

Via spraakbesturing krijgt u toegang tot commando's voor spraakherkenning op uw mobiele telefoon.

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen
WAARSCHUWING Na het activeren van een airbag zijn onderdelen van de airbag heet. Gevaar voor letsel! Onderdelen van de airbag niet aanraken. Een geactiveerde airbag direct la ...

Toyota Aygo. Batterij afstandsbediening/ elektronische sleutel
Vervang de batterij door een nieuw exemplaar als deze ontladen raakt. De volgende zaken zijn benodigd: Sleufkopschroevendraaier Kleine sleufkopschroevendraaier CR2016 lithiumbatterij (au ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen
WAARSCHUWING De velg- en bandenmaten en het bandentype van het nood- of het reservewiel kunnen afwijken van die van het te vervangen wiel. Als het nood- of reservewiel wordt ge ...

Modellen: