Compacte stadsauto: Regionale modus

De regionale modus regelt het gedrag van alternatieve frequenties (AF) door tussen regionale netwerken van een hoofdzender te schakelen. Een zender kan over een groot netwerk beschikken dat in een groot deel van het land te ontvangen is. Op verschillende tijden van de dag kan dit grote netwerk worden onderverdeeld in een aantal kleinere regionale netwerken, die bijvoorbeeld in grotere plaatsen of steden zijn gevestigd. Wanneer het netwerk niet in regionale zenders wordt opgesplitst, zendt het complete netwerk hetzelfde programma uit.

Regionale modus aan: Dit voorkomt het willekeurig schakelen naar andere regionale netwerken, die niet hetzelfde programma uitzenden.

Regionale modus uit: Hiermee kan een groter gebied worden ontvangen wanneer naburige regionale netwerken hetzelfde programma uitzenden, maar kan leiden tot willekeurig overschakelen wanneer dit niet het geval is.

  1. Druk op de MENU toets.
  2. Blader naar de regio-optie en draai naar aan of uit met de pijltjestoetsen omhoog en omlaag.
  3. Druk op de toets OK om te terug te keren.
Telefoon en spraakbesturing gebruiken

N.B.: Door gebruik van het systeem bij uitgeschakelde motor wordt de accu ontladen.

N.B.: Aangezien er geen algemene overeenkomst bestaat, kunnen fabrikanten van mobiele telefoons tal van profielen in hun Bluetooth-toestellen zetten. Daarom kan de telefoon incompatibel zijn met het handenvrije systeem, wat in sommige gevallen de systeemprestaties aanzienlijk kan beperken. Om dit te voorkomen moeten alleen aanbevolen telefoons worden gebruikt. Zie de handleiding van uw mobiele telefoon of ga naar uw lokale Ford website om de compatibiliteit van het toestel te controleren.

In dit deel worden de functies van het handenvrije Bluetooth-systeem voor mobiele telefoons beschreven.

Het Bluetooth-gedeelte van het systeem voor mobiele telefoons biedt interactie tussen het audiosysteem en uw mobiele telefoon. Hiermee kunt u het audiosysteem gebruiken om oproepen te maken en te ontvangen zonder dat u de mobiele telefoon moet vasthouden.

Via spraakbesturing krijgt u toegang tot commando's voor spraakherkenning op uw mobiele telefoon.

    READ NEXT:

     Bluetooth installatie

    N.B.: Er kunnen maximum vijf Bluetooth-toestellen aan het systeem worden gekoppeld. N.B.: Wanneer met de telefoon die als de nieuwe actieve telefoon wordt geselecteerd een gesprek wordt gevoerd, wordt het gesprek doorgeschakeld naar

     USB

    N.B.: Maak alleen gebruik van USB-massaopslagapparaten. N.B.: Zet de audio-unit altijd op een andere bron (bijvoorbeeld de radio) alvorens het USB-apparaat te ontkoppelen. N.B.: Breng geen USB-hubs of -splitters aan. N.B.: Het

     iPod

    Sluit de iPod aan op de audioeenheid. Selecteer de iPod als de audiobron. Druk hiervoor op de toets MEDIA tot IPOD in het display verschijnt. Nadat u de iPod voor het eerst hebt aangesloten, wordt het eerste nummer in de eerste map au

    SEE MORE:

     Inleiding voor het onderwerp

    ATTENTIE De motor nooit met extra dempingsmateriaal (bijvoorbeeld een deken) afdekken - brandgevaar!   ATTENTIE Bij werkzaamheden in de motorruimte de volgende instructies in acht nemen - gevaar voor verwondingen of brand.

     ISOFIX verankeringspunten

    WAARSCHUWINGGebruik bij toepassing van het ISOFIX systeem een voorziening die voorkomt dat de veiligheidsgordel kan draaien. Wij raden het gebruik van een veiligheidsgordel aan de bovenzijde of met een voet aan. N.B.: Wanneer u een