Compacte stadsauto: MyKey - probleemoplossing

Alle voertuigen

Toestand Mogelijke oorzaken
Ik kan geen MyKey maken. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. De sleutel in het contactslot is de enige sleutel. Er moet op zijn minst één admin-sleutel zijn.
Ik kan de optionele instellingen niet programmeren. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. Er zijn geen MyKeys voor uw auto geprogrammeerd. Zie MyKey aanmaken.
Ik kan de MyKeys niet wissen. De sleutel in het contactslot is geen admin-sleutel. Er zijn geen MyKeys voor uw auto geprogrammeerd. Zie MyKey aanmaken.
Ik ben de enige admin-sleutel kwijtgeraakt. Koop een nieuwe sleutel bij een erkende dealer.
De MyKey-afstand neemt niet toe. De MyKey wordt niet door de bedoelde gebruiker gebruikt. De MyKeys zijn gewist. Zie Alle MyKeys wissen.

    READ NEXT:

     Vergrendelen en ontgrendelen

    U kunt de handmatige portierregeling, de sleutel of de afstandsbediening gebruiken om de auto te vergrendelen en te ontgrendelen.

     Handmatige portiervergrendeling

    De handmatige portierregeling bevindt zich op de handgreep aan de binnenkant van het bestuurdersportier. Trek om te openen. Ontgrendelt alle portieren. Druk om alle portieren te vergrendelen. Achterportier ontgre

    SEE MORE:

     Bediening van verlichtingsfunctie

    Afb. 40 Lichtschakelaar en draaiknop voor lichtbundelhoogteverstelling Om de lichtfunctie in en uit te schakelen kan de schakelaar A " afb. 40 in een van de volgende standen worden gedraaid. Licht uitschakelen (uitgezonderd dagrijverlichting

     Gebruiksinstructies voor wielen

    Nieuwe banden leveren ongeveer de eerste 500 km nog niet de optimale grip, daarom voorzichtig rijden. Banden met het meeste profiel moeten altijd op de voorwielen worden gebruikt. Velgen en wielbouten zijn constructief op elkaar afgestemd. Wij