Compacte stadsauto: Kennisgeving voor eindgebruikers

Belangrijke veiligheidsinformatie voor Microsoft Windows Mobile voor auto's

Dit systeem Ford SYNC bevat software die in licentie is gegeven aan fabrikant FORD MOTOR COMPANY door een partner van Microsoft Corporation volgens een licentie-overeenkomst. Verwijdering, reproductie, reconstructie of ander onbevoegd gebruik van de software van dit systeem in schending van de licentieovereenkomst is strikt verboden en kan leiden tot juridische actie.

Instructies lezen en opvolgen: Voordat u uw systeem op basis van Windows Automotive gebruikt, dient u alle instructies en veiligheidsinformatie in deze eindgebruikershandleiding ("Gebruikershandleiding") te lezen en op te volgen. Het niet opvolgen van de voorzorgsmaatregelen in deze Gebruikershandleiding kan leiden tot een ongeval of andere ernstige gevolgen.

Bewaar de Gebruikershandleiding in de auto: Wanneer de Gebruikershandleiding in de auto wordt bewaard, kan deze als gebruiksklaar referentiemateriaal dienen voor u en andere gebruikers die niet bekend zijn met het systeem op basis van Windows Automotive. Zorg ervoor dat voor het eerste gebruik van het systeem, alle personen toegang tot de Gebruikershandleiding hebben en de instructies en veiligheidsinformatie zorgvuldig lezen.

WAARSCHUWING

Het bedienen van bepaalde delen van dit systeem tijdens het rijden kan uw aandacht van de weg afleiden, en mogelijk een ongeval of andere ernstige gevolgen veroorzaken. Wijzig nooit de systeeminstellingen of voer nooit non-verbale gegevens in (met behulp van uw handen) tijdens het rijden. Stop de auto op een veilige en legale wijze voordat u probeert deze bewerkingen uit te voeren. Dit is belangrijk aangezien tijdens het instellen of wijzigen van sommige functies u misschien uw aandacht van de weg moet afleiden en uw handen van het stuurwiel moet verwijderen.

    READ NEXT:

     Algemene bediening

    Spraakgestuurde commando's: Functies binnen het systeem op basis van Windows Automotive kunnen worden uitgevoerd met enkel spraakcommando's. Via spraakcommando's tijdens het rijden kunt u het systeem bedienen zonder uw handen van het s

     Skoda Citigo / Volkswagen up

    Uw ŠKODA Partner is als verkopende partij conform de wettelijke voorschriften en het koopcontract aansprakelijk voor gebreken aan uw nieuwe ŠKODA, aan ŠKODA originele onderdelen en aan ŠKODA originele accessoires. De repa

    SEE MORE:

     De mediaspeler aansluiten op de USB-poort

    N.B.: Als uw mediaspeler een aan/uit-schakelaar heeft, moet u het apparaat aanzetten. Verbinden met behulp van spraakcommando's Sluit het apparaat op de USB-poort van de auto aan. Druk op de spraaktoets en zeg desgevraagd:

     Uitrusting mobiele communicatie

    WAARSCHUWINGAfleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kunnen