Ford Ka+: Handmatige klimaatregeling - Klimaatregeling - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: Handmatige klimaatregeling

Ford Ka+ / Ford Ka+ - Instructieboekje / Klimaatregeling / Handmatige klimaatregeling

Handmatige klimaatregeling

  1. Aanjagersnelheid: Regelt de hoeveelheid lucht die in de auto circuleert. Draai deze knop om de gewenste snelheid te selecteren of de aanjager uit te schakelen. Als u de aanjager uitschakelt, kan de voorruit beslaan.
  2. Luchtrecirculatie: Druk op de toets om te kiezen tussen toevoer van buitenlucht en gerecirculeerde lucht. Wanneer u luchtrecirculatie selecteert, gaat het lampje in de toets branden en wordt de lucht in het passagierscompartiment gerecirculeerd. Hierdoor kan het koelen van het interieur minder lang duren en kunnen ongewenste geuren van buiten verminderd worden.
  3. Temperatuurregeling: Regelt de temperatuur van de lucht die in de auto circuleert. Draai de knop voor de gewenste temperatuur. Als u MAX A/C selecteert, worden de luchtrecirculatie en de A/C automatisch ingeschakeld en de temperatuur op minimaal gezet, behalve wanneer de luchtmodus in de voorruitstand is gezet. In dat geval werkt de luchtrecirculatie niet. Als A/C of luchtrecirculatie wordt uitgeschakeld, wordt de functie MAX A/C automatisch uitgeschakeld.
  4. Airconditioning (mits aanwezig): druk op de toets om de airconditioning in of uit te schakelen. De airconditioning koelt uw auto af. Om de prestaties van de airconditioning te verbeteren, rijdt u de eerste twee of drie minuten met de ruiten iets geopend.
  5. Luchtverdelingsregeling: Pas de instelling aan om de gewenste luchtverdeling te selecteren.
  6. Verwarmde achterruit: hiermee wordt de verwarmde achterruit in- of uitgeschakeld. Zie Verwarmde ruiten.
Missing Image Druk op de toets om de lucht via de luchtroosters in het dashboard te verdelen. Missing Image Druk op de toets om de lucht via de luchtroosters in het dashboard en de voetruimte te verdelen.
Missing Image Druk op de toets om de lucht via de luchtroosters in de voetruimte te verdelen. Missing Image Druk op de toets om de lucht via de luchtroosters voor de voorruit en in de voetruimte te verdelen.
Missing Image Druk op de toets om de lucht via de luchtroosters voor de voorruit te verdelen. U kunt deze instelling ook gebruiken om de voorruit te ontdooien en van een dun laagje ijs te ontdoen. U kunt ook de temperatuur en de aanjagersnelheid verhogen om het ontwasemen te verbeteren.

N.B.: Wanneer ontdooien wordt geselecteerd, wordt de airco automatisch ingeschakeld en de luchtrecirculatie op buitenlucht gezet. U kunt de luchtrecirculatie inschakelen of de airconditioning uitschakelen door weer op de toets A/C te drukken.

Zie ook:

Citroen C1. Een lamp vervangen
Verlichting vóór Parkeerlichten (W5W). Richtingaanwijzers (PY21W amberkleurig). Dimlicht (H7-55W). Grootlicht (H7-55W). LED-dagrijverlichting*. Onder bepaalde wee ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Achteruitrijcamera reinigen
Aanwijzing  De cameralens en het gebied rondom de achteruitrijcamera niet met een hogedrukreiniger reinigen. De auto moet stilstaan en de sleutel in he ...

KIA Picanto. Onderhoudsschema bij normaal gebruik - voor benzinemotoren [behalve Europa (inclusief Rusland)]
Onderstaand onderhoud moet worden uitgevoerd voor een goede emissieregeling en goede prestaties. Bewaar voor behoud van de garantie kwitanties van al het uitgevoerde onderhoud aan emissiesystemen ...

Modellen: