Ford Ka+: Extra 
voedingsaansluitingen - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: Extra voedingsaansluitingen

Ford Ka+ / Ford Ka+ - Instructieboekje / Extra voedingsaansluitingen

Extra voedingsaansluitingen

12 volt stopcontact

WAARSCHUWING

Sluit geen extra elektrische accessoires aan op de aansluitbus van de sigarettenaansteker. Verkeerd gebruik van de aansteker kan schade veroorzaken die niet door de voertuiggarantie wordt gedekt en tot brand of ernstig letsel leiden.

Verkeerd gebruik van de stopcontacten kan schade veroorzaken die niet door de voertuiggarantie wordt gedekt en tot brand of ernstig letsel leiden.
N.B.: Als het contact aanstaat, kunt u het stopcontact gebruiken voor 12 volt apparaten met een maximale stroomsterkte van 15 A.Als de voedingsspanning niet werkt nadat u het contact hebt uitgezet, zet u het contact aan.

N.B.: Steek niets anders in het stopcontact dan de stekker van een accessoire. Doet u dit wel, dan wordt de uitgang beschadigd en brandt de zekering door.

N.B.: Hang geen accessoire aan de accessoireplug.

N.B.: Gebruik het voedingspunt niet boven het vermogen van uw auto van 12 volt gelijkstroom 180 watt, omdat anders een zekering kan doorbranden.

N.B.: Gebruik geen stopcontact om een aansteker aan te steken.

N.B.: Houd de voedingspuntdoppen altijd gesloten wanneer het voedingspunt niet wordt gebruikt.

Zorg dat de auto aan staat voor volledige capaciteit van het voedingspunt.

Voorkomen dat de accu leegraakt:

Plaats

Voedingspunten kunnen op de volgende locaties zijn aangebracht:

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. Problemen met het panoramaschuifdak
WAARSCHUWING Als het schuifdak na een storing of spanningsonderbreking niet opnieuw wordt geïnitialiseerd, is de anti-inklemfunctie ontregeld of helemaal niet actief. Het ...

Mercedes-Benz A-Klasse. DISTRONIC automatische afstandsregeling meldingen in het combi-instrument
Meldingen in de snelheidsmeter Als de DISTRONIC automatische afstandsregeling wordt ingeschakeld zonder dat een voorligger herkend is, branden één of twee segmenten ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Geadviseerde ISOFIX-kinderzitjesbevestigingsystemen
Algemene aanwijzingen Ook altijd de aanwijzingen bij "Kinderzitjesbevestigingssysteem op de passagiersstoel" en bij "Correcte plaatsing van kinderzitjesbevestigi ...

Modellen: